…och i natt i Norrland var det 40 minusgrader, och här i Sörmland kommer vi…
* zap*
… ENDAST IDAG FÅR DU MED DVD MED KLISTERMÄRKEN…
*zap*
… till tevefyra soffan kommer Anders Borg för att tala om hårtofsar…
*zap*
…och nu blir det ekonominytt med pete…
*zap*
…kiiiiidz danidino i flera coola smaker finn…
*zap*

*klick*

Fan ska det bli en sådan dag! Mulet, termometern visar 2 jävla minus, inga fräscha långkalsonger, all jävla disk från igår ockuperar köket så man får tugga i sig knäckemackan i hallen med följd att smulorna beblandar sig med det oinbjudna gruset man drog in i går. Duschen verkar vara pipelined till Arktis, det enda som förklarar det iskalla vattnet. Vad fan är det som bultar…

Ja ha ja…huvudvärk igen. Vafan om man hade petat i sig arton bira som sällskap till de två pavorna rosita man kunde ha knäckt igår så skulle jag inte klaga. Men vad har man att ha huvudvärk över? Att man gick och la sig vid 22 för att man har slutet på en arbetsvecka framför sig? Hur kan det generara en huvudvärk? Hur kan det överhuvudtaget vara något dåligt? Det mest rebellaktiga man gjort denna vecka är petat i sig en överbliven lättöl och det i fredags. Inte fan kan den ha en repulsator i sig som kicker in från baksidan av huvudet idag?

Nåväl…var är de satans tabletterna! Gahhh! När man efter en kvarts ihärdig letande till slut hitttar dem så är det sista man behöver vid bultande huvudvärk ett trilskande paket. Där pillren är lika oåtkomliga som när man som finning tonåring försökte lirka in en diskret hand in under en behå. Vadå vill medicinbolagen jävlas med en? Eller är detta en jävligt avancerad fint. Jobba upp patientens frustruation, hetta upp ilskan och accelerera huvudvärken medelst metod svåråtkomliga små jävla piller. För att när han/hon till slut når pillrena och med darriga händer och vansinnig blick utmynnar i ett “ah….” efter att de gått ned på tvären i den plötsligt extremt smala halsen så tror man att det är pillren som gör det. När det i själva verket bara är så enkelt som att lyckan att komma åt pillren är det som får venen i pannan att lägga sig ned.

Alvedon – de borde fan i mig heta allvarligt don behövs för att accessa innehållet…

[tags] huvudvärk, alvedon [/tags]

20 Replies to “Hvdvrk”

 1. visst har man huvudvärk, men i mitt fall beror det på ett glas för mycket av gott sydafrikansk rött vin i går kväll…så det är det värt…

  ElLazaro

 2. Jag tycker att de flesta förpackningarna idag är svårforcerade. När jag har svurit en lång harang och tillslut med stor kniv lyckats öppna vad nu som ska öppnas, så brukar jag tänka på de som kommer på dessa förpackningar och fundera på hur dom tänker? Gör dom det bara för att jävlas eller finns det verkligen en förnuftig tanke bakom? Tveksam till det senare och går igång på det första.

  Moddan’s last blog post..Badrumsromantik

 3. Visa mig den förpackning som inte ger med sig efter att ha blivit behandlad med en skärbrännare!

  Att du har huvudvärk ska du väl enbart vara lycklig för. Det bevisar i alla fall att du har ett huvud!!!

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Ge mig en dag extra

 4. Ahh, träningsvärk är då betydligt bättre än huvudvärk.

  Annars kan jag lova att huvudvärken kommer att släppa om du avlägsnar huvudet… eller nej förresten, gör inte det. då riskerar ju bloggens kvalitet att sjunka avsevärt :p

 5. Äh så hopplöst efter idag det inte lönar att kommentera..
  Folk har vuxit upp haft huvudvärk, nya förpackningar forskats fram, storväxthuset gjort långkallingare till musei objekt. Allt sedan min senaste kommentar.
  Hoppas huvudvärken släppt.

  beerbelly’s last blog post..Busy beehive

 6. Andreas kan det ha ngt med datumet att göra? Du publicerade senast 17:e? Prova testa en bullshit post och kommentera igen…

  Jag erkänner att detta är en weird gissning men skyller på hvdvrk…så jag vill inte ha några joltcolaberoende hackers dissandes nu med:

  – åh…meh pucko..så ere inte…

 7. 18 st bira?? är det inte då konstigt att du gnäller över stora magen möter låren när du sitter på dass?? Men dåsårå..

  Huvudvärken… Ta en resorb innan du häver dig i en del Åbolaget och ta en resorb igen innan du lägger dig sen när du sovit igenom natten och vaknat igen (om du nu överlevde de enorma antalet öl….och vin..
  (jag är fortfarande chockad!!!)
  så ta en resorb till… Sen pang på rödbetan..eller var det en blond tjej du har?
  Det funkar…alltid …tror jag.. Huvudvärken orsakas av vätskebrist… Blond Bimbo Borderline som jag är så kan man fatta det iallafall av detta 😀

  Bitchen’s last blog post..gick jag verkligen på opera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *