Det finns en miljon sätt att dö på och att överdosera choklad är knappast det som direkt faller en på läppen. Det finns en miljon sätt att leva livet på och att äta choklad är en av de finare och ädlare sätten. Jag har valt att inte låta mitt liv begränsas av att jag eventuellt någongång kan få en släng av kolestorol.

Bah!

Jag är mer orolig för en bilolycka eller att någon idiot hoppar ut från fjärde våningen och landar på mig i sin misslyckade plan att ta sitt liv. Förutom de uppenbara fysiska men idioten kommer att få på grund av gravitation, centifugalkraft och plötslig impact inte är det bästa för kött, så kommer jag att addera några lytesdrivna kommentarer som puckot kommer att ha svårt att glömma.

Nåväl var var jag… jo det är större chans att jag blir påkörd och hälsar på satan på andra sidan gatan (hohu…viket dåligt rim), än att mina artärer, vener och blodbanor ska förtjockas av ett sunt lyckligt levt leverne. Och om jag skulle dö av för mycket choklad…är inte det under alla omständigheter bättre än att dö av ingen choklad?

För dör gör vi alla i alla fall.

[tags]choklad, kolestorol, självmord [/tags]

16 Replies to “Lev livet”

 1. Jag tror att du måste äta vä-hä-hääääldigt mkt choklad innan du faktiskt dör av det och innan det händer har din fru tagit lilleman och lilleman junior och lämnat dig för att du blivit så stor att du inte längre kommer ur sängen.

 2. Håller med till 150 % (om det är möjligt att hålla med mer än helt).
  Klart man ska njuta av livet! Man ska ta varje tillfälle att kunna njuta en stund.
  Vad är det för mening med livet om man inte njuter? Det är min inställning till livet.

  Mr Blues’s last blog post..If zipper catches skin

 3. Om man hoppar från fjärdevåningen ätandes en chokladkaka samtdigt som man får hjärtattack av kolestorlet då? Kan man säga att det är perfekt tro ..

  beerbelly’s last blog post..Ohemult

 4. Man ska lita på sin instinkt! Om den säger att magen vill ha choklad eller pommesfrites så vill den det. Och då ska man äta det.

  Dom tjockaste människorna jag känner är dom som nojar mest över vad dom äter. Och jag har aldrig haft någora problem med vikten förrän jag fick för mig att banta för ett par år sen. Det var det dummaste jag gjort… 🙂

  mymlan’s last blog post..anmäld försvunnen

 5. Död av chokald, får mig osökt att tänka på Fluxx, ett kortspel, där just frasen “Death by Chocolate” är ett av goalkorten

 6. Halvblind som jag är, vore jag mycket tacksam om du kunde hjälpa mig om jag behövde självmörda mig??
  Jag skulle inte kunna hoppa fr fönstret om man bor som a la HammarbySjöstad husbygge..man faller direkt på någons jävla tak nedanför mig, jag skulle inte kunna skilja på Alvedon eller sömntabletter.. jag skulle inte kunna höra någon bil komma, döv som jag är, fan det e ju lika bra å leva va?? shitta…

  Bitchen’s last blog post..Snö utanför lejonstjärta

 7. att döma av ditt inlägg är nog choklad för dig vad ett glas vin och en god spansk ost är för mig, livets goda, livsglädje. och då tycker jag absolut att du ska forsätta äta. (tror inte heller på att det finns någon större risk för att du skulle dö av lite choklad så länge du inte går och blir akut allergisk, men hur som helst, du skulle ju dö lyckligt) 🙂 mmmm…

  linda’s last blog post..linda goes fördomar

 8. Det som fastnar här är också det sist skrivna, ost, rödvin och 1848 60% med hela hasselnötter, det är nog vad jag ska släppa loss på ikväll. Vem vet hur länge jag ska leva, jag kanske dör i narkosen om 14 dagar. Gäller att passa på, och det är väl det som är poängen, livet ska levas, helst när man de facto är vid liv.

  Nathalie’s last blog post..Det är helt galet…

 9. Nini familj eller choklad alltså?

  oh the vägval…

  tar en kexis så länge 😉

  Mr Blues Precis. Spiken på huvudet. Livet är slöseri på de som inte lever

  😎

  beerbelly det måste vara stairway to heaven det där. Frågan är bara om man hinner få i sig den här i stan med tanke på att de flesta jävla hus bara är fyra våningar. Och i NY har de ju inga Cloettas.

  Anna Hertzman Go o glad kexchoklad härligt va?

  Smultronpaj Jag underkänner den källan
  🙂

  mymlan precis min åsikt. man ska gå på magkänslan när det gäller livets goda. allt annat är förkastligt.

  Fröken Fisk det där spelet vill jag spela. Välkommen hit. Har du frågor så finns det alltid någon som kan hjälpa till. Personalen här igenkänns på de konstant tuggande kinderna och stanken av mörk choklad. Och vi ser gärna en och en annan muta som en vänskaplig tjänst.

  Bitchen Jag vet vilka tak du menar. Jag ser dem härifrån. Inte alls anpassade för de som vill ta ett eget beslut om avslut. Vad tänkte arkitekten med egentligen där?

  linda Precis. Tänk om man hamar hos hin den onde. Där lär knappast choklad finnas då är det gött att veta att man smaskade sig lycklig då det fans möjlighet.

  Leva livet kom så ska vi leva.livet leva…koooom så ska viiii leeeeva

  ah ha
  ah haa….

  Nathalie hear hear!

  🙂

 10. Jag läste någonstans att Douglas Coupland använder choklad som sin inspirationdriver när han skriver… när han försökte låta bli chokladen fick han svårartad skrivkramp.

  deeped’s last blog post..Dumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *