Vid den första solstrålen lämmeltågar ni upp från alla håll. Fräscha, solbrända, tränade, cellulitfria, odallrande och singlar som relastionsstatus. Där står man blinkandes och kliandes sina ögon. Man är tagen på bar gärning varandes osnygg nog för en sekunda titt.

Men…

…i samma sekund som det första lövet färgas en nyans rött av höstens intrång försvinner ni. In i ja… vart tar ni vägen? Ni är inte på klubbarna, ej heller på gymmet, inte i solariet, ni hänger inte på den lokala pizzerian, inte heller på kvarterslooserkrogen, ni är framför allt inte min granne eller kollega…

15 Replies to “Vart tar ni vägen”

 1. Här är jag… lika snygg året om 🙂 Som en sommardag i norr där solen aldrig går ner skulle man kunna säga 🙂

  *hoppar upp och ner* *här* *viftar*

  Jo.. vi finns i bloggland såklart. Var annars hade du trott? Saint Tropez… nääähääää heeeeeelt fel, bloggland 🙂 hörs väl hur sexigt det är… blog land (prova uttala det med fransk accent så förstår du)

 2. Himla många smilisar jag fick till ovan. Bortse från dem är du schyrrebyrre, man kan ju få för sig att jag skämtar, och det var ju inte meningen.

 3. Onekligen en fråga som förföljt genom livet.. Kan det tänkas vara så att de är på gym hela vintern?
  Jag har genom många års uteslutnings studier nästan bevisat det. Men jag vill gärna få det svaret bekräftat (utan att behöva gå dit förstås).

  beerbelly’s last blog post..and on.. or not.

 4. Detta är i sanning en fråga som det bör forskas djupare i. Även en bluesman som jag har upptäckt samma fenomen. Vart tar de vägen?
  Jag har kommit så långt i min egen lekmannaforskning att jag förstått att det är frågan om någon slags flyttning. Likt flyttfåglar följer de årstiderna och gömmer sig på varmare platser under den kallare, dystrare delen av året.
  Men var så säker, någon gång i mars/april sådär, så fort solen börjar värma, kommer de fram igen. Där är forskningen vederhäftig på alla punkter.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Nöjesfabriken – the musical

 5. Tjaa jag kommer bo på gymmet under vintern iaf… och i solariet. Tanken är att jag, våren -08, ska vara snyggare än jag nånsin varit 🙂

 6. Jag kan sola i solarie, binda fast det som dallrar, träna hysteriskt och duscha med fräsch tvål.

  För singel är jag fortfarande 😛

  … och jag har duschat. Faktiskt. SItter här i soffan. *vinkar*

 7. Nejnejnej…Det går inte å hitta såna brudar på söder… De brun lättfjättrad klädda tjejer finns och kommer alltid härjas runt Stureplan..Så ta dig en utflykt med buss 2 från Södermalm som gud glömde och besök oss vackra landet !!

  Bitchen’s last blog post..Björne han sliter och gnor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *