till solen, den frånvarande vinden, värmen och det fantastiska vädret. Inte för att det är skitfint och att man sakta kan steka sig gyllenbrun till en krispig version av ens själv som blir en snyggare, bättre, finare och mer raggvänlig dito. Nej min tumme ges av den enkla anledningen att de tillsammans unisont (…”tillsammans unisont” är inte det en tautologi förresten?) har gått ihop lagom nu till när de flesta ska börja jobba igen. Det är stor skicklighet och ironi som ligger bakom detta. Ett gemensamt statement av karaktären fuck you alla lallare. Från naturen till mänskligheten.

På något märkligt sätt så har de fått med airconditionsystemet på jobbet i denna manifestation också med följd att vi sitter i 45 graders värme och ligger i 180 graders vinkel och kippar efter luft. Faktum är att det är en aning svalare vid golvet så jag ligger just nu ned och skriver detta…

Hail to the sun!

[tags] väder, vind, sol, jobb [/tags]

2 Replies to “Tummen upp”

  1. Nu måste jag lägga in en brinnande brasklapp. Liggande i 180grader?

    Vilket håll, med näsan i backen, eller med huvudet mot huvudkudden eller kanske den mest faschinerande ställningen; huvudet mot golvet, som en torsk på jakt efter mat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *