Det finns en anledning till varför Lejon mfl lever ett mer innehållsrikt och spännande liv än alla sidledestuggandes gräsätare.

Hur mycket tråkighet kan man peta in i en sallad innan det borde vara olagligt? Fan jag kommer inte att få en mindre omfångsrik mage av nyttighet utan det handlar mer om att tråka bort fettet från midjan…

JAG VILL HA EN KEXCHOKLAD!

6 Replies to “Sallad”

 1. Är den sista meningen ett utslag av produktplacering? Fan, ska du också gå och bli kommersiell nu Stefan? 😉

  Annars kanske Mr Sug kan behöva bli lite go´och gla´…

 2. Cliff Hanger va fan jag e ju i grund och botten go o gla. Allt annat är lögn och förbannad dikt.

  mohoo

  Noggerblack medelst ensidigt beslut kom vi fram till att det vore bra för familjeron att en av oss går ned i midejomfång.

  Jag hatar sten,sax och påse!

  Mr.M Du skulle sett sent igår kväll när jag satt med en frugal knäckemacka. Midjan min försökte slå mackan ur handen på mig uppviglad av alla utråkade och irriterade fettceller.

  skitläskigt 😉

 3. Du skulle varit med till skogen..jag och mina bröder skulle grilla häromdagen och när jag föreslog att vi skulle ha grönsaker till tittade de bara konstigt på mig..tills jag la till..ja, alltså grilla dem också, men först dränka dem i fet marinad..då pustade de ut.. 🙂

 4. förresten..middagen för kvällen var en sallad med blodig älgbiff..och så givetvis vitlöksbröd..annars skulle det väl bli en GI-måltid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *