…b,c, och k kändisar ställa upp i allsång på skansen? Man säger i reklamvärlden att all reklam är bra reklam…men allvarligt. Sitta i publiken på Skansen och sjunga koko som en gök. På vilket sätt är det en boost i karriären för tex Anja Persson? Och det där trolleriträsket Tobbe. Fan jag har fått nog av honom. Kan inte Carl Eniar Häckner trolla bort honom från mitt medvetande.

Och säg inte varför tittar du på skiten…f ö r att det finns inget annat skit på teve. Och den där Henrik Dorsin hur många sekunder behöver han för att jobba upp sig i hjärtattackstillstånd? Och hur kul är det i långa loppet? Fan håll dig till parlamentet istället.

Nu måste jag leta upp en ekorre att reta upp för att komma ibalans med mig själv.

[tags] skansen, allsång, tobbe, herik dorsin [/tags]

2 Replies to “Måste alla…”

  1. Till mitt försvar måste jag säga att jag tittade på skiten för att se om min kollega syntes på publikbilderna eftersom han skulle dit..han gjorde inte det så jag förlorade en timme i mitt liv som jag hade kunnat använt till att..till att..ja va fan pilla mig i naveln eller plocka näshår..vad som helst hade varit bättre..

  2. Om det inte finns nåt bättre att titta på än Allsång på Skansen, varför besvära sig med att titta på tv alls? 😀 Lösa korsord känns mer vettigt nästan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *