Knivhuggen dog framför skolbarn, vrålar metros jävla förstasida åt mig.

Jaha? Och? Ska man bli upprörd nu? Över vadå?

1: att den knivhuggne idioten inte hade den goda smaken att krypa undan och dö i ett hörn istället.
2: att den som knivhögg inte hade planerat det lite snyggare så att döingen istället hoppade av det vi kallar livståget lite snyggare eller?
3: att de som byggde skolan inte hade framförhållningen att inte bygga skolan där folk skulle ha den ogoda smaken att falla döda ned?

Ibland undrar jag vad för yrke rubriksättare är egentligen? Vem söker till en sådan utbildning? Hur ser den skolans antagningsbesked ut?

Du är anta(gli)gen den vi söker.

med feta bokstäver får man väl anta. Hur ser den personens konversationer ut. Hur ser den avdelningens konversationer ut? Bara tala i versaler och kort. Lite ropa hem korna över ängderna känsla kanske?

Fan jag lovar att om jag blir knivhuggen kommer jag att bita ihop och inte falla ned innan jag hunnit ta plats i Metros rubriksättarmatsal!

 

knivhuggen
föll över
en
tonfiskssallad

– är det en bra rubbe för er jävla lallare?

2 Replies to “Metro”

  1. Den här dagen suger så fruktansvärt mycket. När man med gott humör ska fira nationaldagen, så borde man väl som svensk medborgare få chansen att slippa tredje gradens bakfylla och den normala ångesten dagen efter? Det borde vara en rättighet. Jag arbetar dagen efter nationaldagen, hur ska man kunna fira sitt land ordentligt om inte regeringen lagstiftar om att man ska slippa bakfyllan?

    Metro har väl inga journalister?

  2. Mada FN har missat att definera just den rättigheten. Vad gör egenligen Eliasson där. Fikar om dagarna? Han borde lobba som fan för att få bakfyllefri nationalefterdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *