Det här begav sig på den tid då jag hade ljus blick, framtiden som något jag såg fram emot och på det hela taget var en rätt så soft lirare. Stu och jag gled ned på stan och rockade på den då populära nattklubben Riche. Vi drack oss allmänt osympatiska och brukade ragla ned till nattbussarna som körde oss och alla andra förlorare hem till våra förorter. Normalt arbetarbeteende alltså.

En kväll kastar vakterna ut oss med något märkligt argument som innehöll “för fulla för fint folk”. Vi står där utanför Riche och förfular miljön en stund, rådvilla över var vi ska ta vägen. Plötsligt ser Stu vår gemensamma föredetta polare Andr…öh…vi kan kalla honom Uffe.

– Men thena Uffe, utbrister Stu
– Stu, Steffe lenge sedan, sa han
– Ja eller hur. Vad gör du här?

En inte helt oberättigad fråga av Stu eftersom vi trodde att han satt inne. Efter en obekräftad men starkt misstänkt karriärmove som innehöll svarta sopsäckar, mörk lägenhet och en allmän ovilja att släppa in oss en gång för länge sedan då jag och Stu våldgästade honom och hans dåvarande flickvän. Vi fick aldrig mer träffa henne och på frågan “var är Lenita” så mumlade han bara. Jag tror fortfarande att hon blev “plastsäckad” och kommer inte att ändra mig innan hon biter mig i ljumsken.

– Kör svart taxi. Ska ni med?
– Hu nej tack, sa jag med en rysning då jag visualisearde mig och broder Stu liggandes i plastsäckar i delar.
– Skyll er själva, sa han

Från ingenstans klev en packad lirare fram och frågade:
– Kompisch du kan tjöra mig till Alby va? Du får 200 klart och prutat.
– Hoppa in, sa Uffe och med en avmätt nickning gled de iväg.

Stu tittade på mig och sa:
– Fan Schteffe vi måscte varna killen som drog med Uffe!
– Självklart. Vi vill inte ha ett ny Lenitacase, sa jag.

Stu plockade fram mobilen och ringde.

*ring*

– Öh hallå
– Tjena mass…öh… Uffe menar jag, de e Schtu
– Va fan vill du?
– Får jag tala med snubben i passagerarsätet
– Öh…ok

Det e till dig.

– Shallå lan vem fan ere.
– Tjena du känner inte mig men jag vill ge dig ett råd
– Ok kompis, bara det är billigt
– När du kommer fram schå she till att kuta shom fan. Schnubben du åker med är farlig. Bara schå att du vet. Vi tror att han tänker schlakta dig. Sheer du om det finsch schvarta platsschäckar i bakschtet shå kuta för kungen och foshterfamiljen.
– Ingen fara kompis. Jag tänker råna honom när vi kommer fram. Tack för tipset i alla fall

*klick*

Vad sa han, frågade jag Stu, som såg helt förvirrad ut.

– Ha ha ha….han schkulle råna Uffe sha han
– Mohahaha…licka barn leka bescht
– Eller shom man ligger får man bädda
– Ere inte tvärtom?
– Vem bryr schig. Scha vi gå på Eascht?
– Ja fachn där finncsh det pumor
– Rooooar…
– …

UPPDATERING: Vanja har en fantombild på mass-mördar-uffe

18 Replies to “Massmördaruffe”

 1. Londongirl visst e dom. och det värsta är att man aldrig vet vilka kvarter de hänger i eftersom det alltid finns sådana konstiga prickar som får för sig att förfula kvarteret bara för att liksom

  Vanja hahahahaha….vilken klockren fantombild. Säg var du med den där kvällen kanske?

 2. Ja, huga… Sna har vi inte hr p fina Sdermalm. 😉

  Stefan – jag trffade din fru idag.
  “Fru Sug”, som hon sjlv presenterade sig.
  Du fr komma frbi och morsa i Tengan nn gng, ute dr mest hela eftermiddagarna med ungarna.

 3. Sir Realistic Nä här på söder är vi nicea som fan allehop 😉

  Ja hon berättade det. Jaså? Fru Sug när inte herr sug hör på. Annars är det dam(m)sug jag kallar henne 😉

  oh…I know low one 😉

  Smutt som fan. Jag lovar att jag kommer att morsa.

 4. Zeroed eller hur? jag känner mig inte så jävla barsk när jag rullar in på coopparkeringen med stationsvagnens MES***

  hade jag haft WTF så hade jag stirrat alla i ansiktet med “ere någe du vill din jävel” attityd. Nu smyger man bara längs med huskanten och hoppas att ingen man känner ser en…

 5. Svarta säckar och silvertape associeras direkt till styckade kroppar. Används det inte till något annat? hmm jag kommer då inte på något annat användningsområde.

 6. Moddan Jodå…under min karrär som fattigmansfetishst så var det svarta sopsäckar (snodda på jobbet i städskrubben) och silvertejp som gällde då man skulle hotta upp fredagskvällarna medelst lite bdsm…

 7. Hahahaha, har du MES på bilen? 😀 Du får börja spara till en sån dära custom-blingskylt eller nåt. WTFN(nollnoll)B, mohihihi.

 8. Zeroed

  Bilvärlden: Fan har Steffe MES på sin bil?
  Bloggosfären: Naeeejjjj
  Stefan: ja har jag MES eller har jag inte…thats is the eternal question.

  Moddan Det är på firmafesterna som garderoberna kryper fram. Been there och en del garderober har mystiskt innehåll…

 9. Fantastisk story och jag kan intyga att den faktiskt är sann. Mördaruffe kom in på läkarlinjen, kom rätt långt men började att sälja stöldgods och tappade fotfästet rejält. Hans tjej blev aldrig styckad men hur det gick för Uffe efter ovanstående kväll vet nog bara killarna i baksätet! 🙂
  Jag har inte sett honom sen dess…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *