…missade bussen med 4 meter
…bredvid mig i nästa buss satt sen en snubbe som trodde att mobiltelefoni innebär “gast över nejderna”
…ipoden spelade bara skitmusik – fråga inte vem som laddat hem dessa konstiga låter
…munnen smakar övergiven
…och den där snygga bruden sätter sig bakom mig
…bara för att det är 3 jävla plus ute behöver väl inte busschauffören fräsa på all samlad aircondition i landet

Jaha ska det bli en sådan dag tänker jag och tittar ut genom fönstret då bussen passerar strömmen. Då får jag se två svanar som kråmar sig, viftar med vingar och gungar sig i allmänhet. Först tänker jag wtf: fågelinfluensan, eller är det sjösjuka fåglar? Sedan inser jag att det är uppstyrning på gång. Fågelragg. Någon kommer att få till det idag. Pippande pippis.

Det är då det slår mig, att bara för att min dag har sugtendenser innebär det inte att alla andra får en sugdag.

ha en trevlig dag mina vänner, för svanarna kommer att ha det

😉

9 Replies to “Pippi”

 1. Svanarna kommer alltså göra småsvanar? Så sött 🙂

  Igår när jag var på ett riktigt förjävla jävligt humör (men det kan jag inte blogga om för att då läser fel person det) så satte sig Norra Sthlms mesta mongo bredvid mig. En kille som är så osannolikt smaklös och äcklig att man DÖR! Men har tror på fullaste allvar att han är charmig, snygg, åtråvärd OCH rolig!

  GNNNHH!!

 2. För övrigt så är det tillåtet att nita dom där jävlarna som gapar i telefon, om man anser det nödvändigt ;P Tänk på det nästa gång så kanske du också får en bra dag! 😛

 3. PÅ vägen hem idag satt jag bredvid två tjejer som pratade högt och ljudligt. Visserligen med varandra, men varannan mening var på svenska och varannan på något asiatiskt språk. Hur sjutton ska man kunna screena bort nåt sånt?

 4. Meh! Det var SÅ inte du!
  Den här killen har mesrött hår i page (som för övrigt är förbjudet på killar) som är lockigt egentligen men han har smetat det så jävla fullt med vax det bara går för att få det att ligga på plats. Han har blingbling i öronen som är i size med Puff Pappas och hans hy ser ut som den har blivit avdragen med ett slippapper nyligen. Rött å fnasigt.

  Så ser INTE du ut!!

 5. Zeroed nä faktum är att den blev ljusare efter denna post…

  A.k.a. Signora Roccia Forca
  haha…vilken dräpare att växla språk så att tjuvlyssnaren får höra bara delar av konversationen.

  – Och xian sög bing hans goong minst pjaoo gånger zihahaja
  – Blev giahd upp xibga i gtaraqq
  – Ha ha qiunga…

  och där sitter man med öron stora som paraboler och vilt tolkandes och fyllandes i mellan raderna…

  Nini page har jag inte. så då var det inte jag men för övrigt är det en rätt så träffande beskrivning av mig vissa dagar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *