Gahhhhhh!!!!

Jag har hittat nya fickor i min svarta överlevnadsjacka. Jag har haft den i fem år och den har varit min vän under alla dessa år. I regn och rusjk. Rusjk? Fan e jag fortfarande förvirrad av fickorna eller. Rusk ska det vara.

I snö och under storm. Den väger sina modiga fem kilo och kan säkert stoppa kulor om så skulle behövas. Jag gillar den. Och den gillar mig. Symbios som man säger.

Men på sistone börjar en viss spänning komma upp mellan oss. Ett surt a-moll tar någon av oss, utan att skryta är det nog jackan som inte riktigt har sina strängar stämda. Jag har nämnligen hittat två fickor till som visar sig förutom vara nya i sammanhanget ochså ha en avskiljare så att de egentligen är fyra fickor. Och detta ställer till det som fan i mitt liv.

Jag hittar ingenting längre. Jag kan stå utanför bilen och leta efter bilnycklarna i en kvart. Ok att jackan skyddar mot blitzenvindarna men det här börjar gå mig på nerverna. När mobilen ringer missar jag alltid samtalen eftersom jag letar efter den så att min ringsignal hinner bli omodern.

Fan jag var lyckligare förr då jag bara var medveten om de två stora fickorna. Nu ställs hela mitt jävla ordningsinne totalt ur balans då allt kan ligga överallt. Och kom nu inte och säg att jag inte ska använda de nya fickorna för det tänker jag visst fortsätta med…

…men I´m gonna bitch about it i alla fram fram tills det blir 18 grader plus….

7 Replies to “Jack attack”

 1. Moddan kolla bara idag lyckades jag ha bort min trådlösa supersmutta mus till den bärbara. helt handikappad eftersom den ligger i någon av fickorna men vilken?

  *muttrar*

 2. Klart orutinerat steffo… Man har ju rutiner och därmed designerade fickor för sina olika prylar.

  För nåde om om man lägger ex nycklarna i vänster ficka nån gång, då kan de liksom lika gärna vara borta…

 3. Jag tänker vara jobbig ändå, och fråga varför dom dära nya roliga fickorna måste användas? 😛

  Själv brukar jag bara lägga allting i byxfickorna. Nycklar och mobil i vänster, kortaskgrejen whatever-its-name-is i höger, och sen är man good to go 🙂

 4. Andreas helt rätt mannen. man har rutiner och principer som huggna i sten äro. det finns dagar då jag står utanför porten och väntar på frugan som kan öppna åt mig för jag har gett upp kampen om var fan nycklarna är.

  zeroed kan ha att göra med att ny fick jag anledning att lyfta över delar av mitt “gear” oh så internationell jag är nu ;; från ryggan till fickorna. Vi snackar ipod, mobilen, nötcremén, stegräknaren, ipaqen, solglajjorna, nycklar och snusdosan.

  men jag ska börja annama din allt i byxfickan-jan teorin framöver. känns lättare så

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *