att förverkliga…eller sugbloggen goes absurd…

– var ringer du ifrån?
– från verkligheten.
– va!
– jepp, verkligheten killen.
– men va fan är jag då?
– inte här i alla fall!
– e jag död?
– döskalle ja men inte död, då skulle jag inte kunna ringa dig
– ja det låter ju rimligt
– kanske är du i en dröm
– min?
– nej i min
– åh fan hur hamnade jag här. åh vänta kan jag flyga då?
– prova
– det funkar inte
– haha…jag vet. det är för att jag inte drömmer det. men du ska inte vara där. du passar inte in. förfular i allmänhet och i synnerhet vilket borde vara en motsättning men eftersom det är en dröm är allt möjligt. ser du den sabeltandade vandrande pinnen
– shit vilken läskig en
– eller hur
– men som sagt du ska inte vara där
– jo det tror jag nog
– skulle inte tro det. jag har annat att göra än att drömma om dig
– men vad händer om du slutar drömma om mig
– tja…du borde försvinna
– men
– hejdå
– vänta..
– hej hej
– me….

*poff*

från andra sidan av ingenstans:
snälla snälla kan ingen drömma om mig. en sexdröm, dagdröm eller ja ta mig tusan om inte en mardröm duger. om ingen gör det kan jag aldrig komma tillbaka. snaääääälllla….dröm om mig.

6 Replies to “Steffo en dröm…”

  1. Hmmm jag vet inte vad C säger om det men ok, om du lovar att inte få mig att prata i sömnen eller smeka mig själv så kan jag väl drömma om dig i natt.

    Lovar du?

  2. Jag ska snart sova (ja jag vet att det är fredag kväll och att jag är i mina bästa och mest attraktiva år, men jag är enstöring och har sång framför mig imorgon) och vad jag läser är att ha med dig i en dröm, vilken dröm som helst. Tack så jävla mycket. Jag ser hellre Borat-filmen innan jag sover än att läser ditt inlägg. Get the picture?

  3. Mm….tror faktiskt du var med på ett hörn i natt. Om du gillar fotboll på plats i London förstås? För där var jag. Tottenham slog Arsenal med 2-1 på deras hemmaplan. Trodde White Hart Lane skulle lyfta mot Fuglesangnivåer! Visst var det du och jag i natt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *