Han kan sova sig igenom en gnisslande centralstations alla olika ljud och härligheter…

Han kan sova sig igenom en flygplansshow på Tullinge med lågt hukande viggen, spiggen, tunnan, jas och allt vad de heter på allt för spetsat bränsle…

Han kan sova sig igenom en sorlig middagsbjudning med väldigt glada vänner ( då glädjen främst härör sig i schysst fint vin utan några motprestationer från värdparet annat än gästernas hemgång under kvällen någongång)…

Han kan sova sig igenom Matrix Reloaded på surroundvolym…

men…

…i s a m m a mikrosekund jag med så mycket milda adhd ticks jag kan uppbåda försöker flytta på honom till hans spjälsäng då han befinner sig i så djup sömn så att man skulle kunna tro att han var djupfryst, så att mamma och pappa kan ha lite hudmys med förhoppningsvis efterföljande närkontakt av den fjärde graden, slår han upp ögonen och ger mig en anklagande blick för att jag stör honom i hans sköna sömn…

wft?

7 Replies to “Sov du lilleman”

 1. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Universums jävlighet!

  Barn som sover ska man inte flytta på om det inte brinner eller ett meteoritregn hotar 🙂

 2. Jag sover lika tungt som din lilleman.
  Ingenting väcker mig förutom grannen & när C gör kaffe.
  Alltså, jag vaknar när det är klart…vår bryggare gör ett konstigt ljud psis när sista dropparna rinner igenom. Ett Shhhhhlluurp-rpp-rpp lixom…

 3. Modesty hehe…universum kan man anklaga för rätt mycket 😉

  Nini jag är lika tung när det gäller sömn. men frugan har fattat hur man väcker den björn som sover. Hon har spelat in kaffebryggarljudet (på sin mp3 spelare som hon fick i present av den käre maken – och för de som inte fattar, jag) och drar igång den precis vid mitt öra och jag studsar upp som om någon hade petat på mig med en glödhet kaffeböna. Vilket får henna att mumla “åh…kan du som ändå är upp koka en kopp kaffe…”

  Fredrik precis. det står inget om moves när det gäller kidsen. däremot en massa nonsens om barnmat, blöjbyten och sådant.

  Petiga Marta
  onoma…
  onomapao…
  onomapotot..

  men va fan!

  onomapoetiska..såja. jag kan va!

  😉

  Annika&Saga förmodligen känner din dotter till på ett undermedvetet plan att hudmys=konkurrens. logiskt att vakna och sabba. hade jag gjort om inte annat bara för att liksom;)

  Fredrik jävla lyxsexare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *