Man går där på gatan visslandes en munter mental melodi eftersom man inte vill riskera att byfånespotten allt för starkt skall skina på en. Den sexiga damen på 35+ ger dig ett litet spefullt leende som du givetvis tolkar som att hon, om situationen vore annorlunda utan att gå förbi fraserna “läget?” “vad jobbar du med” och “vad gör du här” raskt skulle följa med dig hem.

Plötsligt är man en virvel av armar och ben som i tredubbel warp hastighet gör allt vad som krävs för att inte drutta i backen. Man har ju bara ett liv och några lemmar. Givetvis helt tyst och koncentrad som fasen för att behålla sitt cool. Kom ihåg dårlampan som genast skulle tändas om du oförhappandes skickade iväg ett vrål. Och varför är man så mån om att inte möta marken med hela kroppshyddan. Av jord är du kommen och allt det där, jag menar är det fejk?

Kan det vara för att:

1. det passar inte en vuxen man att rasa i backen
2. kläderna blir så smutsiga
3. man vill hålla skenet uppe för damen på 35 +

Dessa jävla gatustenskanter som dyker upp likt en obeställd mogen pormask bara timmen innan festen och gör livet surt för oss gångtrafikanter. Ligger där i bakhåll och bara väntar på att attackera ens dag. Det vore en sak om de stack upp en decimeter så att man skulle kunna ha en chans att genomskåda dem med ett “nice try Stene” men nähädå…de sticker upp exakt 4 milimeter så att man med full kraft kör in stödjefoten i kanten och får en obalans i systemet och plötsligt befinner sig i den oavundsvärda situationen att ingen fot stöttar en alls. Och vips så är plötsligt gravitationen ens edsvurna fiende.

Jag anser att Newton inte riktigt tänkte igenom konsekvenserna av hans jävla “kroppar attraherar varandra med lika stor kraft som massa bla bla bla“. Hade jag haft ett granatäpple och varit i närheten då han formulerade detta hade jag skickat äpplet med schwung som hade fått honom att tänka två gånger till. Jävla idiot!

Med följdskador spräckt stortånagel, för givetvis har man alltid på sig de fjärlistunna finskorna när detta händer. Aldrig att man har på sig truckförarnas skyddskor med metalhätta. För att inte nämna den sårade stoltheten med sårskorpan taskig självkänsla som bihang.

Jag håller stenläggarna där 1 jobbar medan 4 medlallare tittar på brudar och är jävligt kring sig och omkring sig när det gäller skicka iväg fåniga busvisslingar men inte att kolla huruvida den skelögde dåren som lägger stenarna verkligen ser till att stenarna ligger plant ansvariga. Hur jävla svårt ska det vara? Varför står de annars och ser så jävla viktiga ut med sina mätinstrument? Eller är det bara maskerade kikare?

Och som en rollerbladare av rang är det skitviktigt att marken under de mikroskopiska satans hjulen innehåller så få överraskningar som möjligt.

10 Replies to “Gatustenar med inbyggd studs…”

 1. Tror inte att det har ett dugg med de som lägger gatstenar att göra. Tror att det är universums jävelskap bara.
  När du är övertygad om att du har en kråka i näsan så finns ingen där, men när du går omkring och känner dig jäkligt säker ja då kan du lungt räkna med att kråkan hänger där.

 2. Modesty fan…jag visste att jag hade glömt att stänga av webcameran…

  *vänder sig snabbt om för att peta på i lugn och ro*

  universums jävelskap hahaha

  – pappa varför finns vi?
  – öh…för att universum jävlas med oss

  😉

 3. OM man nu rasar som vuxen då gäller det att göra en grej av det, en show lixom.

  Man får flaxa lite extra med armarna, gärna ropa ut nåt riktigt fyndigt åsså gäller det att landa lite á la Jet Li =)

 4. Modesty jag skulle skratta jag med men snorkråkan leBIG® fick munnen att fastna 😉

  nini när jag ramlar så ere mycket Neo över mig…hänger i luften en eon och gör fuck off tecknet till gravitationen.

  men i princip håller jag med dig – make a show out of it

 5. Hej Stefan !

  Nej, tyvärr kan jag inte ta på mig äran för just den där bilden… men jag har gjort många försök på egen hand att ta en bra bild på månen…inte helt lätt.

  Tack för ditt besök och din kommentar i min blogg 🙂

  Varma hälsningar, Tierra

 6. Halkade in på din blogg av en händelse.. Stannade, skrattade, kände igen en del…
  Tittar gärna in igen..

  Cinapina

 7. Pttfffffrrrr!!
  Säkert att du kör värsta Neo-style!!

  Erkänn att du fladdrar till som en stackars gubbhalva med höftprotes å taskig rygg!
  Dessutom landar du inte stadigt på 2 ben á la rysk elitgymnast, du slår på arslet med ett riktigt sjungande BAAAAA-DAAAANNNNNNNG

  Lura mig till månen att du är Neo lixom… Säääääkert!

  *ser sjukt fjortis-skeptisk ut*

 8. Tierra hallå hallå! välkommen och allt det där. jag tycker iaf att det är en smutt bild. ta åt dig äran för att ha “koppat” den om inte annat 😉

  Cinapinaz det är så man gör…halkar in. blir liggandes och sedan fastnar suggiftet i dig. du kommer aldrig att komma härifrån

  *ding dong* :ar

  i en läskig klocka

  mohahahaha

  Nini fan jag älskar dina ljud. så illustrativt (säg blir det drägel på skärmen när du testar dem 😉

  mr. andersssssson thats me 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *