-Näe jag gör det bara för att det är så snygga bilder!

Vad är det med en del kvinnor och posa i halvporrblaskor? Slitz, Playboy mm? Vafan de hivar fram myset och de två följeslagarna som om livet hängde på det. Visst! Och checkens storlek är nog kopplad till mängden naket hull som visas fram. Om de nu ska visa sig nakna varför inte köra hela racet – och få lite skön påspänning på vägen?

Det märkliga är att de inte verkar fatta att det enda männen som köper dessa blaskor är intresserade av är att få en glimt av hugget eller lökarna.

-Öh…nae jag köper tidningen för att det är så otroligt bra, välskrivna reportage och snygga bilder på bilar!

*himlar med ögonen *

Visst intressanta artiklar! I believe you…NOT! Du köper dom för att du inte vågar köpa porrtidningen hela vägen.

En annan sak… kan inte slitz eller café sälja sitt skit utan att ha en halvnaken kvinna på omslaget? Och pryltidningarna sen? Samma sak där? Vad har en naken brud med en mp3 spelare att göra?

Eftersom det verkar vara ett vinnande concept är det märkligt att inte ”hus o hem” anammat denna idé… eller kamratposten…eller “vi”

…och kan inte NÅGON knuffa Bingo Rimer bort från denna dimension eller tidsålder. Han besudlar ta mig fan 2000-talet med hela sin jävla uppenbarelse!

Andra bloggar om: , , ,

19 Replies to “Utvikningsargument…”

 1. El_Pedro men det är ju geeks som gör blaskorna och det här är väl deras våta dröm.

  en snygg sexig mp3 spelare med en kvinna till som accesoar…

 2. *Hurrar* Det var nära där ett ögonblick att min kommentar skulle bli ‘du är underbar’.. Men jag vill inte medverka till att du blir bortskämd 😛

  Han Bingo Rimér..vilken tönt!

 3. Fattar inte varför karlar gör sig besväret att ens köpa tidningar bara för att se lite skinn… Finns inte detta på internet i överflöd?

  (Inte för att jag vet nåt om sånt, men ändå…)

 4. Bingo är den värsta. Någonsin. Jag blir tokig bara jag tänker på honom. Usch vad lttprovocerad man är. Men han är faktiskt ovanligt skabbig.

 5. Lunatrixx och vad är det för ett namn? Bingo…det måste ha lett honom dit han är idag.

  Elin polaren som är en hardcore slitz fan tycker att jag förråder “saken”. Jag funderar fortfarande på vad “saken” är. Kan det vara män som inte kan styra upp som köper skiten?

  SixesAndSevens Internet? Nä hä du. Där är det städat och fint. Inget naket så långt ögat når.Jag har aldriiiiiig sett nått sånt i alla fall.

  lisa och vad är hans merit? plåta fotogenica tjejjer? Hur svårt är det?

  sikta och tryck liksom

 6. Jag tror att det är så här.
  Kvinnor behöver bekräftelse på att de är snygga, fantastiska osv.
  Och de börjar smått lägga upp lite bilder på diverse internet sidor. Men tillslut når de en viss gräns och kräver mer uppmärksamhet.
  Och om de har möjlighet viker ut både ena och andra benet i tidningar där de kan få mera uppmärksamhet. Mycket vill ha mer!
  Och män… Ja vad kan man säga.
  Boys will be boys!

 7. Då kan man ju bara fråga sig hur fullständigt tragiskt nya tv-showen “Being Bingo” blir.

  Tror jag slänger ut tv:n genom fönstret i ren panik om det programmet skulle nå mina näthinnor..

 8. Såg en liten bit av gårdagens avsnitt av Being Bingo. Mannen Lallade omkring med en Red Bull i handen ganska ofta.

  Frågan som infinner sig är därmed, behöver denna mannen verkligen denna typ av upppiggande eller är det så att det är Red Bull’s fel att snubben flyger omkring i vardagen som en peppig duracelkanin på Prozac?

 9. Jag tycker Bingo är en skön snubbe. Han fattar vad han står för och han hymlar inte med det heller.

  Att han på kuppen retar upp enorma mängder fisförnäma människor, det ser jag som ren bonus =)

 10. Moaaaaaahahaa, Stefan, du är såå bra! Vilket perfekt ämne å störa sig på. Fast jag är tjej så jag förväntas så klart störa mig på det… men å läsa att även en del guys gör det kittlar min vardag.

 11. Tsss det är ju pinsamt uppenbart att Café & Slitz mest läses av singelkillar som inte vågar köpa riktiga porrtidningar..

  När jag var tfn-försäljare sålde vi bland annat prenumerationer på Slitz och det var många killar som hade varit prenumeranter men nu inte fick fortsätta läsa för sina flickvänner. För det är så mycket naket…

  Om Bingo säger jag bara – Nööööööörd!! En ultranörd som ser ut som nåt man skrapar fån en ladgårdsvägg men som kommit på hur man ska göra för att få dom snygga, puckade blondinerna alla hans nördhomies drägglar efter…

  *suck*

 12. couch-kitten min personliga favorit är stargaten 😉

  Maria Så ere nog. Kvinnorna behöver bekräftelse och geeksen som köper tidningarna behöver bekräftelse på att de lätt skulle kunna ragga upp brudarna på omslaget

  Lunatrixx Kolla bara amerikans wrestling. där har du freakiga namn. För att inte tala om porrbranschen ( inte för att jag vet någe om det 😉

  Fredrik I know! Jag funderar på om man kan dra av lite från UPC kabelteveräkningen för att de visar sådant skit på teve…vad tror du om det?

  Magnus Red Bull, duracelkanin och Prozac…låter som om du pratar om de andra två riksmiffona på kanal fem från idotprogrammet “herrans liv”

  Andreas Jag tror inte att de finsförämna människorna (stureplan, ö-malm kungahuset) bryr sig. De tycker nog att han är en frisk fläkt från arbetareklassen. Det som stör mig är hela han…jag kan inte peka ut en endaste partikel på honom som skulle fått gå igenom kvalitetsäkring jag skulla införa om jag vore gud.

  Evil eve Det som stör är att när jag ska köpa en tidskrift (hu är jag så gammal så att jag säger tidskrift?) är att jag inte vet vad tidningen handlar om. Och inte fan säger titeln något heller.

  Nini Precis Bingo är nördarnas revansch. Lite som Bill Gates fast Gates kom ju med något, till skillnad från tönten som tror att han är mista playboy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *