ja ja ja…jag blandade ihop kapitlena dårå! Stäm mig liksom. Detta skulle varit igår och det som var publicerat igår ska vara idag och…äh…ni fattar.

😉

…forts KAPITEL 33 eller Luther går på Losec

– Gamle vän!, jag måste skaffa mig en brud, sade Denny efter en liten paus.
– Gräset är grönare på den andra sidan, sade jag så där världsvant som bara de som får sex med jämna mellanrum kan vara.
– Åtminstone finns det gräs hos dig, sade Denny. Jag snackar om att jag inte ens ser den berömda gräsmattan. Hajjar du att det i princip var ett år sedan jag hade sex! Vet du hur frustrerande det är att veta att du av alla oss loosers pippar. Det är som om naturlagarna har fått krupp och bara jävlas med mig. Till och med Iztvan ringde upp mig här om veckan och undrade vad det var som stod på. Han hade en teori om att det var något smittsamt och att han var rädd för att umgås med mig. Va fan är det som händer jag har inte haft sex på två veckor snart, sade han och jag ljuger inte när jag säger att jag hörde tårar i hans röst. Det värsta är att det börjar brinna i knutarna. Va fan, de brudar vi kan få nu i vår tragiska ålder är ju bara dårar och schitszofrena leftovers som ingen vill ha, och inte fan vill jag ha dem heller, men det är bara det som finns till vårt förfogande. Det är som Seven Elevens sortiment en söndagskväll. Vi snackar utfiskat vatten. Hajjar du hur tragiskt det är? Som det ser ut idag så har vi drygt femton år kvar tills vi blir femtio, och vi sitter fortfarande kvar och väntar på den stora kärleken ala´ amerikanska Pretty Woman filmer. Kanske dags att skala av denna dröm och se livet som det egentligen är på riktigt. Typ jävligt trist och att det börjar bli bråttom nu.
– Mmm, sade jag.

Och tog en tankfull klunk och stoppade in en grovsnus.

– Kommer du ihåg hur vi på åttiotalet snackade vitt och brett om hur man definerar sin värld och vilka frukter vi skall skörda när vi kommer upp i trettioårsåldern, vad var det som gick snett? Jag menar vi är ju trettiofyra nu. Jag fattar inte det riktigt. Någonstans på vägen vart vi omkörda av alla som har lite hum om hur man styr upp en brud. Hur många brudar har du egentligen satt på fram till idag?
– Öh… arton , nitton, kanske.
– Precis, och det som är så sorgligt i hela den här historien är att vi förmodligen inte kommer att sätta på så många fler i våra dagar. Vi hade vår primtid på åttio och nittiotalet och då satt vi på mystiska krogar och spelade kvasismarta. Jag blir så arg när jag tänker på hur mycket tid vi har slösat bort på metamoraliska kvasiintellektuella floskler, när vi kunde ha knullat oss fram till otaliga orgasmer. Det är det enda som räknas. Den som har knullat mest innan han dör vinner. En annan aspekt som stör mig är att killar som DJ Led och Iztvan någonstans är de som har fattat vad livet handlar om, sex och cash flow. Vi å andra sidan har suttit och snackat om den inre styrkan och modet av att våga lära känna sig självt bla bla bla… fan jag blir så satans lack när jag inser detta. Skulle den yngre versionen av mig kliva in genom dörren där skulle jag trots min ickevåldsprincip inte kunna hindra mig från att klappa ned honom. Det visar sig nu att vi som trodde att det var det intellektuella som gällde egentligen är de största förlorarna. Till och med Bill Gates som inte är den mest bildsköne varelse som har vandrat på denna planet har mer brudar springandes efter sig, fan killen kan inte gå en gata ned utan att få en massa kvinnliga könsdelar att vibrera till. Har vi den effekten på kvinnor. Nej och åter nej. Det enda vi har till vårat förfogande är dessa trista högerhandsäventyr som står till buds under trista ensamma fredagskvällar. Och tro mig när jag säger att jag har haft många trista ensamma sega jävla fredagskvällar!
– Fast fördelen med runkandet är att man slipper kramas efteråt, sade jag.
– Onekligen har du rätt i det, min vän, men jag är av den åsikten idag att det jag vill ha är just kramandet. Gör detta mig till en mjuk kille med homotendeser så gör det mig ingenting. Folk får tro vad de vill…
– Och ändå vill du inte sitta tillsammans med mig i samma soffa, avbröt jag.
– Det är en annan sak, sade han och tog ett irriterat bloss på sin cigg varpå han fortsatte, …det jag pratar om är närheten till en annan människa. Helst en kvinnlig eftersom det är det som är mina preferenser, men jag vill ha en kvinna att älska, gå på bio med, skratta med och gråta ihop med. Om jag inte hittar det så är jag nöjd med själva knullandet även om det inte är den primära definitionen av ett schysst förhållande. Därför, min gamle vän måste jag skaffa mig en kvinna. Hur fan skall jag göra? avslutade han och tog en dyster klunk av ölen.
– Hmm… du har väl en teori som brukar dyka upp då och då ju?
– Ja vet. Men jag vill mer än så.
– Vad sägs om kontaktannonser då? Där kan man ju definiera klart vad man är ute efter. Och jag har kamrater som faktiskt lyckats styra upp på det sättet.
– Jag vet inte vad som är det mest sorgliga. Det faktum att du tipsar mig om kontaktannonser eller det att jag tar det under allvarlig övervägning som en ganska schysst ide. Nog snackat jag vill ha mer bira.
– Där sa du ett sant ord, sade jag och släntrade bort till baren och hämtade ett par nya bira.
– Hur är det med Erika? frågade Denny när han hade tagit en klunk och tänt en cigg.
– Hurså? Bryr du dig?
– Egentligen inte.
– Då så, skål i alla fall.
– Skål!

Följ den rafflande fortsättningen imorgon…

7 Replies to “Bitter…Jag? Ähhh!!! del 84A”

 1. Tänk vad bra det vore om alla kapitel fanns samlade i rätt ordning någonstans på något vis. Måste slå mig på fingrarna för att inte läsa i förväg för det är så otroligt bra men så otroligt drygt att bläddra ner hela vägen till första. Känns så baklänges att läsa så. Går det att underlätta mitt lidande på något vis?

 2. n Ja du! Menar du att du sitter och läser från början?

  Fan jag borde ge dig betalt för att du INTE tar de mest intressanta kapitlen. Skulle jag gjort.

  vill du veta hur det slutar?…jo serru Luther och …;)

  Sir Realistic haha! istället för att Spamma så tar du det en bit längre….lexicar (av lexicon för de som inte hänger med när jag och Sir Realistic kör södertugget) till det så att säga.

  Kan man få ett nytt ord varje dag och som inte har med inlägget att göra?

 3. Alltså, jag har inte varit med från början så att säga så jag vet ju inte vilka kaptiel som är bäst 😉 Första gången jag besöker din sida, stötte på det här kapitlet, läste en bit och tänkte att “det här kanske är bra. Borde jag göra rätt och börja från början?”

  Började scrolla neråt men fann att det tog för jävla lång tid och på vägen fanns ju en massa annat att läsa.

 4. ja, jag tyckte att det yrades om något ryggont lite för snabbt där.. du får ju bjuda på ett kapitel som kompensation för att ha förrvirrat dina läsare!! vill ju veta va som hände vidare på partajet med dr.alban

 5. tack stefan, som tecken på min välvilja så kommer jag i fortsättningen inte logga in som anonym och skriva det förbjudna ordet i dina kommentarer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *