…skrattar konstigast?

Jag har en kollega som skrattar åt allt jag säger. Ryktet har nått mig att jag anses vara en rätt så kulig kuf, vilket jag finner vara en lögn av stora mått och förbannad jävla dikt! Och att jag kan droppa en välplacerad kommentar om något är väl i sig rätt sant, men att därifrån dra slutsatsen att jag är skojjig är fan i mig absurt.

Men det är väl kul att du kan roa, tänker någon med fablesse för roande som konst.
Ja är det det?

Om folk har den goda smaken att le sött, garva fint ( männen med kraftiga disktinkta HA HA och kvinnorna med skönt klingande Thi hi) så vore det en sak. En smutt sak. Kanske till och med något jag skulle finna vara en framtida karriärsmöjlighet. Men när skrattet på mina läppar fryser till is, då vette fan.

Hon (vi kan kalla henne för Gunilla och bara så ni vet jag känner ingen jävla Gunilla utan det är bara för att hon inte ska känna sig träffad som jag hittar på ett nam) garvar med metoden försöka pricka varenda vocal som finns i alfabetet.

Kvartstoner? Självklart!

Toner för rymdvarelser? You bet!

Toner som får hundar att hoppa högt? Fråga dogsen!

Varför kan man inte skratta …öh…eller låt mig reformulera mig. Varför finns det inga regelverk för skratt? Vill du hålla en gaffel korrekt? Inga problem gå en kurs i fint skick. Vill du köra bil? Ring första bästa körskola. Men när det kommer till avdelningen garv verkar det vara vilda västern. Var och en må bli lycklig på sin fason. Det finns inga fel skratt bara felplacerade skratt.

Det finns visst fel skratt! Skratt som får huden på mig att krympa är alltd fel skratt.
Så numer är jag Knäpptyste Kenneth, Lågmälde Lelle, Viskar Ville så fort hon närmar sig mitt sällskap. Jag ser på långt håll att hennes ansiktsmuskler börja röra på sig när hon blir varse mig men hon har inte hört de stårisar jag har som är ena riktiga temperatursänkare…

Från och med nu är jag TråkTore!

14 Replies to “Skrattar bäst som…”

 1. Håller med till punkt och pricka (vilket muppigt jävla uttryck). Det är trevligt med människor som skrattar åt ens skämt, men människor som skrattar för mycket…ja det blir man fan rädd för.

 2. Hon Gunilla har alltså ett så kallat “osmittande” skratt. Vilket väl är en jäkla tur då, för skulle hon smitta ner fler med det hemska skrattet skulle hela världen bli en tråkig plats.

  Å andra sidan har jag svårt för att tro att du kan bli en Tråk-Tore, Stefan. Jag garvar alltid när jag kommer hit.

  Oroa dig mycket. Jag har fått höra att mitt skratt är smittsamt.

 3. Lunatrixx De är inte tillräckligt tråkiga för att få vara med i min klubb.

  londongirl det var en gång två tomater som gick över vägen. plötsligt blev den ena överkörd, varpå den andra sa “snabba på ketchup ligg inte där och såsa”

  Skogan De är roligare som tråkiga.

  Carola gudskelov så är det osmittande. Det är också osmickrande både som leverantör av skrattet men även som mottagare.

  El_Pedro top 10 tråkiga saker. En bra lista som inte är särskilt upplyftande men vafan…livet är inte så skoj. Denna är topp 3.

  Livet självt är top 1 o 2.

  AspLövet förstå den tråkiga sex vi skulle ha tillsammans. Inget skratt inget tjo och tjim…bara dödgrävarsex

 4. Jheeezuz!! Du får ju ta å upplysa bruden om att det är olagligt med sådant beteende.

  Har hört nåt om “ofredande” å så…. *s*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *