…hon hela vägen till banken, jag för att jag aldrig slutar förvånas…

Maria Borelius avgår och kan ev. räkna med en årslön från stadsrådarvodesnämnden.

Ahh…Sverige är vackert och i samma veva skär man ned på de arbetslösas medel till en dräglig tillvaro. Va vill ni gå på museum och lära er något om historen? Glöm det! Endast de som har tid, råd ska kunna förkovra sig…hur var det nu Stalin och grabbarna gjorde ( håll ned packet genom att hålla dem okunninga…)

Nu kommer innebörden nya i det nya moderaterna att bli en smula tydligare. Ni Ynkliga Arbetslösa lallare är de som kommer att få betala för att de som redan har ska få lite mer i plånboken, nu när det vankas kärvare tider…Vi börjar med att ta bort förmögenhetsskatten för den drabbar ju ALLA människor i Sverige (som räknas).

…fast å andra sidan var ju inte Persson lilla hederliga krets någon munter historia…Sjödin, Ringholm, Salin…

…fan de är ett jävla rövarband allihop oavsett färgtillhörighet.

Andra bloggar om: , , ,

13 Replies to “Borelius och jag skrattar…”

 1. stojg faktum är att jag är en av de som tjänar på att moderaterna gör allt de föresatt sig…men jag vill inte leva i ett samhälle där den starke, mer bemedlade etc…har det lite lättare

  det är som Jonas i öh…(va fan hette de? I saw the sign…but it open up my…nanana I saw the sign..nannan…gruppen, du vet med nazisten uffe) sa: Förr när jag var fattig och okänd fick jag inte ens smöret på mackan for free, men nu när jag är megastjärna(!) och har hur mycket deg som helst…då får man gratisresor, fria hotell, mobiltelefoner…och fan. Nu när jag kan betala då är allt gratis.

  weird va?

  😉

 2. Det är ju verkligen så här det är! Jag blir lika jävla rosenrasande varenda jävla gång! Hur jävla länge ska de kunna hålla på så här???? Finns det inte nån med lite kurage, självaktning och moral som kan styra upp? Eller är det så nedslående att jobba i deras korridorer så dom bra inte pallar?

 3. Arrrghhhh…får tunghäfta av all frustrerande ilska som bubblar!!

  Hoppas bara på att Hut går hem…så småningom.

  Här får vi för att alla dumskallar röstade på “nya moderaterna,det nya arb,partiet”….

  Hoppas bara dessa 4 år går fort eller hellre inte alls :/

 4. (Ace of Base hette gruppen)

  Det verkar som att politiker tror att dom är above the law! Det är ju helt åt helvete feltänkt. Det finns bara en som är det, det är jag.

  Men lugn, bara lugn. När jag tar över som president över hela världen ska jag styra upp sånt här skit.

 5. Steffan din lilla borgarbracka. 😉 Nej men det är rätt så, jag har det inte fett med pengar alls. Men jag har ett jobb som jag kan gå till och jobba för minimumlön.

  Tråkigt är att nu ska alla tvålas upp lite för att de ska ut i arbetslivet. Kosta vad det vill. Tror starkt på att socialen kommer att få fullt upp den här mandatperioden iaf.

  Det är bara att suga fast i något och låta vallöftena träffa fläkten, livet kommer aldrig bli så lätt som våra föräldrar hade det.

  oj.. nu lät jag nästan engagerad. Jag skyller på en vit helg..

 6. Bettan moral är bara ett sätt för makten att hålla fotfolket nere på mattan. kolla vad religionen gör med folk…precis samma sak

  Garbo och nu har den andra damen avgått…fortsätter det så här så behöver vi bara stå ut i några veckor 😉

  Nini Ace of Base! ahh…tack

  hur röstar man på dig? Jag kan dela ut flyers här på söder 😉

  Daniela hehe…vododockan fram va 😉

  londongirl Glenn Reinfeldt i manegen…hahahah!!!

  stojg ;)…frånvaron av sprit kan göra vem som helst lite tossig;)

  Jag – borgarbracka…haha skulle jag gitta upp på stureplan och spela brackig, skulle de kasta mig så långt som deras Armainikostymer tillåter utan att spräckas i sömmarna 😉

 7. Jag förstår inte riktigt allt gnäll om svek och att M visat sitt rätta ansikte. I princip följer budgeten precis det som Alliansen gick till val på. Så antingen är det denna politik som Svenskarna röstade fram i valet, eller så är folket mer korkade än jag någonsin trott.

  Jag förstår att vänsterpundarna kommer att fortsätta gnälla och oja sig även om det börjar regna guld från himlen, men ni som har lite distans kvar kan väl tagga ner lite och åtminstone vänta ett litet tag för att se om det kanske blir ett bra resultat.

  Det var ju inte direkt mygelfritt i toppen eller full fart på arbetsmarknaden under dryg-Persson, eller hur?

  Har förresten alla ni gnällspikar alltid betalat TV-licensen? Snacka om “storm in a teacup”. Barnsligt.

 8. Moderaterna – “Arbeit macht frei”. Är du inte lönsam, lille vän, kan du fan skylla dig själv, verkar de tycka.

  Får skattesmitar-Borelia-kärringen det där arvodet går fan i mig skam på torra land. Inget annat än stöld!

 9. Los Angeles jag håller helt med…det var INTE bättre på Perssons tid, absolut inte. Det jag tycker är så lustigt är att förändingens vindar som ska ske i landet med den nya förvaltningen speciellt ser till att INGA förändringar sker på maktnivå. Det första de borde göra är ju att cutta ned alla förmånar som topppolitkerna under sossarnas tid har tillförskansat sig…men där är väl jag en smula naiv;)

  Det som däremot förvånar mig själv är att jag oxå hytte näven åt att teve-licensen inte betalades…och det av en som gjorde det till en sport att ringa till radiotjänst och anmäla mig själv för att sedan förneka innehav.

  skälen? inga speciella alls annat än rent jävelskap 😉

  Idag betalar jag (läs vi) däremot licensen. Protesten försvann i ungkarls/rebells sorteringen 😉
  Människan är skum.

  Cliff Hanger samma stöld som hon som inte vill gå till jobbet på Universitetet utan ta ett soft år och leva på samma pengar som Borelius ev kan kvittera ut…

  …men där är det inge storm. Enbart en liten notis i DN.

  Har man ett jobb BORDE man ta mig FAN inte få leva på skattebetalarnas medel…för att “landa och fundera på livets mening”

 10. Alltså,
  Jag är böjd att hålla med LA ang. att det inte var bättre på P’s tid. Sen tycker jag inte det är rätt att norpa av Akassan bland annat, men som sagt innan, svenska folket har röstat fram detta.

  Vi får väl helt enkelt vänta och se hur det slår ut. Mer kan man inte göra. Och i mina ögon är livet för kort för att orka gnälla.

  Och jag sitter inte här och säger det och är rik som ett troll och frossar i pengar. Helt tvärtom.
  Och på det betalar jag licensen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *