Det verkar som om det är en ny disease på g i stan. Sugblogoholic. Igenkänns på den darrande gången, de glåmiga ögonen utan fokus, de nariga nagelbanden, den dystra frisyren, de ofrivilliga ticsen, de…

Men var lugna det finns bot. Man behöver bara hänga här en gång om dagen. Läkaren ordinerar förstås fler gånger per dag, eftersom det har en botande effekt. Om man till det också suger i sig en java (spetsad med ngt valfritt) så är livet en smula mindre sugande. Men denna åkomma drabbar även de på insidan av sugboggen ( lennart the prao, Steffo och den ännu namgivne nya hemliga bloggaren), på så vis att vi sitter i skaparverkstaden och undrar..är det här det vi vill syssla med.

Lennart: whats the point om inte en käft läser det
Stefan: vi har ett kall
Den hemlige bloggaren: jag tycker att vi ska lägga ned
Stefan: men du har ju inte ens skapat din första post
Den hemliga bloggaren: Ja men i alla fall
Lennart the prao: Jag vill först lägga upp storiesen om finnar
Stefan: vem fan vill läsa den
Lennart the prao: min mamma tycker att den är skitbra
Den hemliga bloggaren: ja men morsor tycker alltid att allt ungjäveln presterar är bra..
Stefan: nä…jag tycker att vi rippar Emma, Cliffis och Ninnis pryl
Lennart the Prao: vadå ska vi börja copycutta andra bloggare nu?
Den hemlige Bloggaren: så lågt…
Stefan: Vänta vänta…hear me out. Jag tycker att vi ställer fråga till kretit som hänger här, för uppenbarligen är det ganska många besök per dag, men vilka är det?
Lennart the Prao: ahh…
Den hemlige Bloggaren: ahh…

…så. Vi på sugbloggen skulle vilja uppmana de som läser här och känner av sugblogholicen skulle hojta till, så kanske vi kan samla vår krafter för att hitta botemedelet. Kan ni som är här inne lämna ett litet spår. Ett utropstecken, ett kommatecken…vafan till och med ett mellanslag duger. Egot (na) skulle behöva en uppslickning 😉

Oh…btw uttrycket Sugblogoholic är definierat av fröken Londongirl

51 Replies to “Sugblogoholic”

 1. Jag hänger här sen jag började läsa följetongen – det gick inte att sluta läsa… 😉

  Sen igår länkas du även från min blogg. Hoppas det är lugnt! 🙂

 2. Shit, jag vill också ha en låtsaskompis med mittbena. Min låtsaskompis är skallig, hur lamt är inte det? Han läser inte sugbloggen, men jag gör det.

 3. anna Hej Anna. Kul som fasen. Länka på. Ska kolla upp din blogg.

  frollen som sig bör är du på plats. fint;)

  skogan hahahah…fan du är ju sjuk. låtsatspolare med frisyr

  det är stort;)

  saint jag vill oxå ha en låtsaskompis. ska vi hitta på någon du och jag?

 4. Läser, kommenterar ytterst sällan. Kuriosa: har haft högläsning i klassrummet med inlägg från din blogg. Eleverna uppskattade det som fan. Inte högläsningen men din blogg. Många läser den dagligen.

 5. Jag tittar in ungefär två gånger om dagen om jag inte sett något nytt inlägg. Om jag hittar ett tag jag mig tid att läsa det, oftast muntert leendes och copy paste’andes citat till mina vänner på MSN och liknande (jag säger ju förstås alltid att det är din blogg det kommer ifrån). Jag har fått en av dom att börja läsa då och då. Bra skit säger jag!

 6. Nejje! Jag hänger inte här, har aldrig sett sidan och vidare förfrågningar om ärendet så får du kontakta min advokat herr sibersky.

 7. Emellanåt, med jämna mellanrum, då och då. Hej! Har tyvärr inte följt följetongen däremot.

 8. Jag brukar hänga här titt som tätt… jag som ifrågasatte om Södermalm verkligen var en stad, men jag fick svar på tal, hehe!

 9. jag läser följetongen o det andra också såklart.. sen mikebike på bloggfrossa börja löka o posta typ ett inlägg i månaden så är den här bloggen räddningen från tristessen på jobbet 🙂

 10. belli du kan få vara min kompis. No sweat;)

  magistern högläsning från min blogg. Jag tror ta mig fan att det är det största jag läst! Jag förväntar mig MVG på varenda elev som hänger här;)

  Daniela Hej Daniela!

  *vinkar*

  Noggerblack dagbok? Så du menar att allt som händer i termer av sug händer mig varje dag? 😉 Kul att du gillar det. Fett namn btw!

  ullis ah..så det är du som är källa till alla msn träffar jag får från den dagliga rapporten. Coolt!

  Zeroed och jag finns oxå här. värsta samlingen liksom 😉

  Jerk 2 utropstecken är en mer än jag som mini krävde 😉

  smultronpaj visst e man sopig på att lämna kommentarer? Jag e likadan till vardags…vad beror det på?

  londongirl the original Sugblogoholic in the house. Respect!

  MissPezzimizt hörru komma här och voffa? vad är det för fasoner. …ahhh, nikotinbugget va? Om inte du är fullkomlig va där då jag? halvtom liksom 😉

  Micke tills motsatsen bevisas 😉

  Fredrik jag gillar ordet notorisk. Får mig att tänka på rosa pantern filmerna, du vet han som notoriskt tjuvar diamnterna..

  Lunatrixx Lunatriiiiixx!!! Fan nu mår jag bra igen!

  Garbo och…Gaaaaarbo!!! nu mår jag ännu bättre!

  Sherikan säger du batman…jag är av den gamla skolan och säger läderlappen ( vad är det för ett superhjältenamn liksom? 😉

  SixesAndSevens hörru..ska jag beta eller inte beta? vad säger du som gjort det ett tag nu. lirar det eller buggar det? och grattis förresten;)

  Malin så länge du inte droppar “mors i ligonskogen” är allt fint 😉

  stojg hahaha…sibersky? då har du inte en suck. han torskar ju jämnt den sopan;)

  Söderböna™ så cool att ha ™ i namnet.

  danne pascha! du vet att det är rökning tillåten här så bolma på. Men tänk på att MissPezzimizt har grava nikotinbesvär, så var aktsam.

  Anonymous nä men mors! haha…man måste vara en söderbo för att inse att vi har egna lager, regler och folkgrupp här. och det definerar en stad…fan frågan är om inte det till och med definerar ett eget rike;)

  goose löka…hahaha. Men Mike´s poster är fortfarande the shit!

  daniel fett! jag har en polare (eller ja…polare o polare) som föredrar hänga på google framför sugbloggen. Vill du bli min kompis;)

 11. räcker upp båda händerna. Och jag vet varför man inte postar inlägg, av samma anledning som man inte ringer en person heeela, heeeeela tiden. Man vill inte vara i vägen (hur mycket i vägen ett sånt här meddelande nu är), dessutom vill man ju inte verka för angelägen.. en cool jag-är-inte-beroende attityd är att föredra.

  så se det som att ett tomt kommentarsfält är… hm.. status.

 12. Jag är bara här för att se om den här sugbloggen upphör någon gång? Jag menar hallå…

  Det är ju mest en massa gnäll. Du måste se livet från den ljusa sidan…

  Dessutom så är det viktigt att berätta om DNA manupilation och andra viktiga forskningsrön…

  Visste du förresten att talibanerna gömmer sig i marijuana..
  http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,908392,00.html

  Snacka om osunda vanor..så kommer du med någon slags undersökning om sugbloggsläsning…asch spik i foten säger jag bara…

 13. Vikki det konstiga när man hänger här är att man kan vara borta i huvudet och kroppen samtidigt. Skitkonstigt. Paranormala forskarna håller fortfarande på att forska i fenomenet. Vi återkommer så fort vi hört något nytt…;)

  Cilla det är faktiskt rätt coolt att någon tillbringar sin tid med att följa den här sista(?!) utposten

  c det är att föredra framför de som ringer upp och bara är tysta i luren. och man kan aldrig…aldrig säger jag vara för cool;)

  Cliff Hanger haha..jag funderar på att göra den i flytande form…så att man med snygga sugrör kan suga i sig den

  sugbloggen “medhav eget sugrör”

  😉

  Bengt “se livet från den ljusa sidan”…varför det… det är bara en massa skavanker, buggs och hoplappat skit. nä…med ett par schyssta solglasögon i becksvart mörker då och endast då är livet en smula mindre sugit 😉

 14. AspLövet läser din blogg men bara dom dagar han är bitter. Han är nu inne på sin 329:e bittra dag i rad. Man kan tycka att det är något negativt men eftersom han då får läsa din blogg så är allt bra i hans lilla värld.

 15. när man sitter på jobbet och känner vardagens allt sugande börjar ta vid brukar jag fippla över till sugbloggen för att kolla vad mäster steffo tycker suger idag. Given dagsläsning 🙂

 16. AspLövet 329 dagar i rad! det måste vara rekord på något vis 😉
  Vi ska skriva sugigare så att du inte tappar flowet i bitterheten framöver…det är att löfte fån oss alla på sugbloggen 😉

  norre mäster Steffo!

  *sträcker på sig och kilar in tummarna lite käckt sådär under hängslena och gungar lite på klackarna*

 17. Natürlich är jag här. Är fett sur över att du kommit så långt i din följetong för den verkar grym men det är såååååå mkt att läsa ikapp. =(

  Oh well. Nån dag tar jag den. Pråmise.

 18. jag är också här och läser. Försöker lära mig att blogga som du och är tacksam för att jag får den erfarenhet som krävs för att bli en seriös bloggare.

 19. Lennart – the Prao lennart! du räknas inte. in the house liksom. det är som om jag skulle sitta och kommentera mina egna poster…

  Andreas fan e du fortfarande sur för spacklet 😉

  Ubbe shit…det var stort. bugar som fan;)

  switchbitch SL-posten ja…hur fan ska jag toppa den?

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *