…besökaren???

(sidvisning egentligen men det skiter jag i.)

13 Replies to “Vem blir den 100 000:e…”

 1. SixesAndSevens jag har 3 unika besökare och resten av sidvisningarna står jag själv för

  “reload page” är en underskattad funktion 😉

  PlastFarfar hear hear 😉

 2. Hahahaha…. Jag erkänner:

  Jag är anställd av Stiffe för att trycka på “uppdatera sidan”-knappen. Sen att han tror att han skriver innehållsrikt och att folk vill läsa det det är bara rent påhitt. Gott folk: Låt honom leva i hans drömvärld! Detta betyder så oerhört mycket för honom. 😀

 3. …och jag på 1000069 typ. Men precis som på jesus tid var det lite svårt att räkna åren vilket betyder att jag egentligen kom in på plats 10000000. Typ. Därför vill jag vinna en bil. Kan jag inte få det? 🙂

 4. Daniela ojdå..jag får en rapport varje dag men den kollade jag på i början och då var det vill jag minnas lite mer än 150. gårdagens rapport gav 174 ipadresser.

  Andreas du får jobbet som reloader. rätt så repeterivt men välbetalt jobb 😉

  MissPezzimizt jag funderae på att ge ett pris, men har för mycket minnen förknippade med “Kicki sjunger country” skivan 😉

  Anna Hertzman sorry , men jobbet har nu gått till Andreas. Chefssugaren anser att fröken Anna Hertzman är illojal mot företaget. Avgångsvederlaget utgår 😉

  Lunatrixx 100 066…slaget vid Hastings 1066 – ser du sambandet. Historiskt om inte annat!

  danne vet du vad gamla pascha. jag vet att du inte gillar cyklandet, men det är mycket finare än bilandet. fina cykelvägar byggs nu i innerstaden. det är kontemplativt, roande och går så mycket snabbare. kan jag locka dig med en sådan istället 😉

 5. Vadå 100 000 tusende? Har det ingen betydelse att man springer in och ut här tusen gånger varje dag??? VA?

  * Finns det möten för sånt här? Hej jag heter LG och jag är sugbloggoholic*

 6. Anna Hertzman Hörru! Vad är grejjen med att kommentera gammalt skit?

  Blogg är färskvara och speciellt nu i dessa rötmånadstider måste man vara försiktig som fasen för att inte läsa ngt surt gammalt bråte…

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *