The winoff and the spinoff?

Merarbete för packet på BBB. Ytterligare en kostnad i porto tur och retur…mahahaha!

Hittade ett modem i källaren och genast gick hämndmotorn som är dedikerad BBB igång. För fulla segel. Jag kände hur jag blev alldeles varm inombords, dels av rodnad för att man på gamla dagar har gått och blivit grovsoprumsgrävare, men också för den… törs jag säga briljanta idé som ljungande blixtrade upp i undertecknads skalle, efter samtal med vännen Marty McFly.

SKICKA FEL MODEM-TRICKET ®

De som hängt här vet att tanke o handling hos mig är synonymt. Och att småsinthet är en dygd. Och att jag är allt annat än storsint när det gäller BBB. Och att jag har ett rykte att odla vad gäller jävelskap. Högt som lågt.

Nåväl, packade ned det felaktiga modemet i returpaketet som BBB skickat eftersom de ville ha tillbaka sitt sura skitmodem. Gick ned till posten och hivade in det. Posten och posten, ICA-snabben men när det gäller posthanteringen kickar statlig myndighetsbeteende in hos personalen och det tar en kvart att göra något snabbt.

Efter ett par dagar kom det ett hotfullt brev från BBB att de inte fått modemet och att de skulle debba mig med 500. Ringde upp modemavdelningen.

– bbb modem
– a tja, stefan här
– vad kan jag hjälpa till med
– jo ni säger att ni inte fått modemet men jag skickade det i förra veckan
– kundnummer
– 123456
– ett ögonblick

*pausmuzak som får mig att fundera på om jag ska åka till en Telia-butik och be att få låna telefonen och anonymt ringa BBB och bombhota dem*

– ja du skickade visserligen in ett modem men det var inte vårt modem
– nä vad säger du
– ja det är telias modem
– åh så tokigt det kan bli
– jepp
– fan
– så det är därför du fått påminnelsen
– ok. men kan ni skicka tillbaka det till mig så skickar jag det korrekta
– mmm…du vet att det blir merkostnad för oss
– javisst men det är inte min mening. jag ber om ursäkt. men går det att fixa
– ja för den här gången då
– åh va schysst

Det tar aldrig slut. I påminnelsebrevet de skickade gav de mig ytterligare nya idéer på hur jag ska fucka med dem nästa gång…

lämnar er med en…Cliff Hanger…

Efter insp av marty mcfly som oxå har en beef med BBB.

3 Replies to “BBB the saga is not end yet…”

  1. Lunatrixx Funkar inte det? Jag vet inte hur man gör men får ta och kolla på det.

    Å andra sidan betyder det att folk slutar komma hit och blir lyxläsare. Softar i inboxen på mailprogrammet istället för här ute i den karga håda sugbloggen…får ta och fundera på det där 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *