…ja ska jag det eller inte?

Det är frågan!

Jag är fett trött på Sug- o Godsaker. När jag ska pinga eller berätta för folk i det riktiga livsutrymmet får jag alltid till det fel. Det kan bli både God o sugsaker, eller godsugsaker eller gudvilkasugsaker…eller till och med sexleksaker…ja ni fattar…det suger helt enkelt.

Sugbloggen däremot har smugit in som en underdog. Tydligen kallas jag det bakom ryggen av en del. Jag tycker att det har en trevlig klang, multipla betydelser och en “rakt på kärnan” touch. Innehållet kommer inte att förändras… mja kanske kommer posterna att suga ännu hårdare men det är en risk oavsett.

Så ska jag byta namn till:
Sugbloggen®
Behålla Sug- o Godsaker
Ngt annat – skriv det i kommentarer i så fall
Vem i helvete bryr sig?
Free polls from Pollhost.com

Som vanligt när det gäller omröstning i Sverige är detta bara en vägledande fingervisning. Jag kanske skiter i vad ni tycker. Sug på den liksom…

22 Replies to “Jaha…nu ska han byta namn igen…”

 1. Jag tycker du skall behålla namnet. bara det faktum att du lyckades komma på trettielva varianter att säga fel tyder ju på en multipeltydighet utan dess like. Ja menar Sugbloggen kan man möjligen få till Suggbloggen om man anstränger sig, men det blir ju å andra sidan bara grisigt.

  Annars gör du ju som du själv vill eftersom det är ditt lilla parallell universa och ingen annans. (Här skall du förmodligen utbrista “Moa ha ha ha”, eller vad det nu är du brukar säga när du känner dig riktigt nöjd och maktfullkomlig.)

 2. Då skriver jag det här eftersom jag röstade på något annat. Surblorren tycker jag att den ska heta. Jag tänker inte motivera det och jag vet att det är rätt lamt men vafan, det var som om namnet hoppade upp o bet mig.

 3. KillerJoe fan kanske mohahaha is the shit?

  emma visst ere irriterande med alla jävlar som ska byta namn och sådant. Man gör inget annat än ändrar i templater 😉

  Neggot man ska respekt för det som biter en i vaden. Intuition är the shit

  Uffe hahaha….!!!

  Sjöberg sugblobben är lite som sugacme va?

 4. Sjävklart byt namn till sugbloggen! Kul när det blir lite rörigt. Och om det inte duger kan du alltid ändra senare.Eller byta tillbaks till Sug- o Godsaker/Ake

 5. Sug- o Godsaker är lite fegt namn kan jag tycka… lite: Jag vågar inte vara så neggo, så jag tar in nåt positivt… Sugbloggen eller Bloggen som suger kanske?

 6. Ake rörighet är en devis jag håller högt, så byte av den anledningen är om inte annat bara kul…

  londongirl det enda jag byter är namnet, sökvägen och platsen kommer att vara kvar ett tag till. Den dagen jag ruttnar på blogger låter jag världen får reda på det…you can count on that.

  och vad är det jag hör om hemliga bloggträffar på söder?

  Fransk Manikyr hmm…tricky one. kanske bör jag byta namn till “sugarn”

  Sjöberg helt rätt approach.

  Emanuel jag kan inte annat än hålla med…fegisstämplen lser solklart på sugogodsaker…men jag gillar “bloggen som suger”.

  Problemet är bara att det finns andrs bloggar som suger bättre…vänta nu…värre. Och tän den kampen som kommer att dras igång. Vilken blogg suger hårdast…vill man vinna den tävlingen?

  Eugéne de Beauharnais Undertecknad kan inte annat än ödmjukt be om förståelse över denna publika tillika uppenbarliga intressanta fråga…

  Samson jag tyckte oxå det men efter en kommentar av Argaste som trodde att det var en blogg som hyllade dammsugare och diskuterade utblås, slanglängd, bullernivå… fick jag för mig att alla måste tro detsamma. Därav namnbytet.

 7. El_Pedro hahaha…jag börjar undra om det är ett så smart move att ha sådana alternativ. Jag skulle direkt klicka 300 ggr på en sådan bara för att liksom.

  Respekt!

 8. Stefan: Kan du inte byta namn till Respekt.

  och sedan faktiskt visa respekt. Till exempel för äldre. DET skulle vara förvirrande…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *