…i alla dessa jävla ohemula annonser eller reklamsnuttar.

Vad är det de säljer? Jo hus, tvättmedel, diskmaskiner, färger till din nyinköpta villa. Varför får man aldrig se en man mysa med en tekopp? Var är jämnställdighetsivrarna nu då?

Det går inte att dricka te med två händer. Man spiller långt innan kontakten mellan mun och kopp har etablerats. Trust me jag har gjort en alldeles egen hårt subjektiv empirisk undersökning och någon ska få betala kemtvätten av min mockasoffa. Jävla lallare.

Och var är mysfaktorn egentligen? Hon går omkring där ensam. Tittar med beslöjade ögon bort i horisonten. På vad kan man undra? Vi får ju inte se det. Eller är hon närsynt, är det därför hon kniper ihop med ögonen sådär? Och varför ska hon alltid ha vita jävla bomullsbrallor på sig? Vad händer när hon dricker tet. Jo hon spiller tefläcker på sina omsorsgfullt draperade vita kläder. Fast då kan hon ju ringa den galna tyskan på tv4 om hur man får bort tefläckar från sina kläder. Hon har säker något hett stalltips som innehåller vinäger i en eller annan form.

Det finns en anldening till varför koppen har ett handtag. Men enligt dessa ad´s eller cd´s (creative designer…jeje…mer crossdressers liksom) är kopphandtag något fult. Inte så teve liksom. Nu kanske någon tänker “men hon kanske bara värmer sina händer?” … värmer? Te har en basgrad på ungefär 120 grader. Vadå värma? Snarare skålla… och varför ska hon värma sig när det på bilden alltid signaleras att det är en ljum soft sommarkväll? Vad behöver man värma då?

9 Replies to “Kvinnan med tekoppen…”

 1. fan… jag längtar verkligen hem till svensk tv så jag får se hur alla dessa program och reklamen ser ut. låter som rena rama un derhållningen ju! 🙂 snart fika.

 2. Bäste Stefan

  I sanning har tekulturen nått absolut bottennivå i Konungariket Sverige. Å det första är det näst intill omöjligt att få tag å ett te vilket icke komma i vederstyggliga påsar fabrikerade av de synnerligen obehagliga fabrikanterna Lipton eller Tetley. Yttermera finner man att då man skall köpa te å lösvikt blir man oundgängligen påpassas av en snutig flicksnärta som absolut måste rekommendera Söderblandning eller Violnougat. För i helvete *om ni ursäktar det föga gentlemannamässiga utbrottet* ge undertecknad ett te av kvalitet!

 3. danne du vet att fikan är på 😉

  Eugéne de Beauharnais en annan sak är att te på rest nuförtiden kostar så ohemult mycket. För vad? lite vatten och bitar av torkade blad i påse…samt att man gör allt jobb själv…

  Fransk Manikyr det roliga är att enligt min fru är hon engelska…förstår du? Hon kan fan i mig inte ens bryta så att man kan placera henne rätt…whats up with that?

 4. Vitbyxdamen har väl förmodligen taskig blodcirkulation i händer och behöver värma sig. Jag vill också i sammanhanget framhålla den ÄNNU sämre reklamfilmen för Nescafe. Du vet den där en galen engelsman tvångsmässigt rör i en kopp varmt vatten under det att ett piano sägs komma susande i 280 knyck mot hans fontanell. Allt för att bevisa hur fort man rör ihop frystorkat kaffe och vatten. Någonstans anar jag ändå ett sammanhang här, alltså mellan The och Nescafe,,vitbyxdamen och kaffevisparen..jag ser ett konglomerat och…

  Eller så ser jag väl som vanligt konspirationer bakom varje knut.

  Fan vet.

  // Norman B Fibbler

 5. ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula ohemula

  så nu kanske jag kan sluta med det under ett par dagar 😉

 6. Jag vet inte om jag har tjocka fingrar eller nåt, men ofta så är det där jävla lilla örat på koppen just alltid för liiiitet. Då är det alltid skönare att hålla runt hela muggen.

  Sen är jag en inbiten lattedrickare, och latte serveras i glas. Utan öra. Därför har jag vant mig av med att använda såna saker. Och mina händer har blivit sk “potatishänder”, dvs jag har dödat alla värmekänsliga nerver i händerna såpass att jag nästan kan hålla i en nykokt potatis utan att lida nämnvärt. Det fenomenet kan iofs härstamma från min tid som servitris med – försök servera gödheta tallrikar till en massa folk och le samtidigt i X antal månader så får du se att du också kommer få potatishänder…;)

  Fast ok, jag stör mig lite på den perfekta världen i TV-reklamen med. Mest för att det inte ser ut sådär i verkligheten.

  Och te är ju så himla äckligt liksom. När det finns kaffe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *