De flesta är det mest av gammal vana och tradition, men skulle jag vara lagd åt det hållet skulle jag lätt stå och chilla vid spelarbåset och försöka styra upp Ljungberg. Okej en smula kort för min smak egentligen men va fan…

Det är en snubbe med stake. Det är klart att han blir förbannad om han spelar med folk som är mer eller mindre enbenta. Och som tror att sporten heter ”up up and away with the boll”. Vad är det för fel på Mellberg som tror att långa bollar på bengt är en vinnande melodi. Och Allbäck (kommentatorernas runkobjekt no1), hur stort ska man göra målet för att han ska kunna peta in i alla fall en boll?

Nä…Ljungberg for president!

Härmed offentligör jag att VM-muschen byter namn till Ljunga-Muschen!

4 Replies to “Det finns ingen anledning till varför man ska vara hetero egentligen”

  1. Fan vad glad jag är! VM lever! Nu är det 95 % chans att vi går vidare från gruppen!

    Efter ryktena har Ljungberg gått ut och förnekat att han är homo.

    Allbäck skapade fan så mycket mer än Zlatan. Han sprang sig i alla fall till bra lägen. Allbäck är också den spelare som har tidernas bästa målsnitt i landslaget. Var Zlatan ens på plan någon gång? Han syntes inte i a f (jo, jag såg hela matchen).

  2. Thérèse ljungberg har varit tillsammans med en polare till mig, homoryktena är nog bara rykten…å andra sidan så länge han får in bollen i mål…vem orkar bry sig;)

    el mango håller med. Z var rätt så zzzz liksom. men allbäck har jag svår för, mest för att kommentatorerna får ribba så fort han kliver in (sen om han spelar bäst av dem alla…varför är han inte ordinarie?)

    men idag bryr jag mig inte…vm guld…vmguld…vmguuuulld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *