…eftersom det är den dag i veckan man inser att man inte hunnit med alt man föresatt sig på jobbet. Så nu följer en helg full av ångest med en massa skit som ska göras till nästa vecka…

to do-listan växer…

4 Replies to “Hata fredagar”

  1. Hur kan man hata fredagar?? det är ju en av de bästa dagarna i veckan! Man kan gå o lägga sig när man vill utan att tänka på att man måste upp tidigt nästa dag…visst man kanske inte har gjort klart det man borde ha gjort under veckan men det finns andra dagar att oroa sig om det…

  2. Anonym här ovan verkar inte ha förstått syftet med denna blogg, som, vad jag förstår, är att se allting ur ett negativt perspektiv. I verkliga livet är detta fult och socialt oacceptabelt, men denna blogg är en frizon för gnällande och allmän negativ syn på det mesta. Ett andningshål för gnäll med en finurlig och komisk touch. Detta är min tolkning. Stefan får rätta mig om jag har fel.

  3. anonymous de andra dagarna har man fullt upp med att inse att fredagen närmar sig;)

    el_mango kunde inte sagt det bättre själv.

  4. Fredagar suger särskilt eftrsom jag skriver det här väldigt tidigt på en söndag morgon och inte alls kommer (vill) ihåg vad schom hände då. På fredag kvällen då. Tror jag. Minnsch inte vilken fredag. But it was baaaad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *