Varför bygger man toaletter på så vis så att det stänker inte lite… utan långt upp på ryggen när man utför en av naturens under.

Och ljudet då? Vadå har de suttit i akustiska rum för att få fram den rätta klangen?

Och varför går det åt en kilometer toapapper när man pluppat som en liten hare, men 4 remsor när man kan utmana och köra dött lopp med en elefant i mängd och massa?

Och varför heter det avföring?

Och varför tar alltid pappret slut när man inser att det finns lite till att jobba på?

Och varför finns det ALDRIG en toaborste när man som bäst behöver den?

Och VARFÖR stinker det alltid våt byracka när man går in för att pissa? OCH varför står det alltid en snygg tjej som skall in direkt efter en när man är oskyldig till den tårframkallande doften (ja ja…jag vet att det heter odör – för doft är ngt gott och odör ngt mindre gott) som personen innan är skyldig till.

Och varför petar man i sig korv med mos, chips med dipp, jordnötter, oliver, snus, cigg, mögelost, öl, vin, avec till kaffet, drinkar, kladdkaka med grädde…när man VET att det blir en sorglig mess dagen efter?

…fan det är bara skit med allt nuförtiden…

10 Replies to “Plums i vattnet”

 1. hahhahaha det där tänker jag på varje gång jag använder en offentlig toalett eller är någon annans toa. Hemma är dte ju lugnt. 🙂

 2. hahaha vilka klockrena iaktagelser som vi alla är så smärtsamt medvetna om men som men inte sätter ord på vanligtvis.

  särskilt det där med när det luktar huggormsjävel när man går in och man möter en hottie påväg ut och fast man bara gjort nummer ett eller tvättar händerna blir man stämplad som han som luktar skitlåda… aaaaerrrrrghhhh… jävla skit vad skit ät jobbigt

 3. Kul med odörer, när jag själv har väntat på min tur att få besöka tronen så brukar jag alltid påpeka hur den föregående gästen grisat ner utrymmet.
  Särskilt sent på en nattklubb då golvet alltid är fullt med kiss och det ligger 10 meter toapapper på golvet! 😉

 4. Var glad du inte bor i USA… Där är toaskålen ÄNNU större, mängden vatten ÄNNU mer, det stänker ÄNNU mer, och eh, tja, utflödeshålet där du ska spola ut skiten är då naturligtvis.. Jättelitet. Så skiter du rejält, och torkar dig med mer papper än ett tidningshörn, så räkna med att skiten (och pappret) fastnar.

  Halleluja.

  Och med tanke på maten de äter i USA…

  Nej, jag förstår verkligen inte hur de tänkt.

  Gustavsberg och Ifö all the way.

 5. En gång …på den tiden jag gick under det föga smickrande namnet “Dr Booze” var jag o Coma i Heidelberg…. en galen stad med sunkiga hotell mitt i medeltidsidyllen…nåväl… efter en ytterst bredbar frukost (t o m korven var bredbar) gick jag för att slita porslin… Där fanns en hylla som träcket landade i..en avsats som man på ett tyskt o stramt manér skulle analysera sin senaste baj… Konstigt

 6. hertzmanann eller W och C 😉

  Anonymous… man skulle tycka att hemmet vore en fredad zon…men acka så man kan bli bedragen

  Kapten Napalm I hear you…kruxet är bara att man är den som “kommer efter”.

  Mikebikehuggormsjävel, hottie och skitlåda…bevingade nya ord min vän. ha ha ha

  Sturaykul med odörer? vi är alla olika´vilket om inte annat odörerna mosar in i ansiktet på oss 😉

  Andreas shit… jag hade totalt glömt USA aspekten. Där allting alltid är större… inklusive plumsarna.

  Sheez när jag var där sist bodde jag på ett typ ymca-historia där man sket i korridorer… lemme tell you att de kaskadbombningarna väckte oss alla som bodde på samma våningsplan. Sedan var det så finurligt utänkt att väggarna inte gick hela vägen upp till taket utan var ordnade som ett typiskt svenskt vindsförråd – allt enligt prinicpen dela med dig…

  Nemo” Dr Booze” och “Coma” vadå var ni med i en teveserie eller? Jag har oxå alltid velat ha haft colla nicknames men ingen har kommit upp på ngt bättre än “steffe”. Tyskarna… vad kan man säga. Ordnung och redung hela vägen inklusive skitkorvarna. Vi snackar kvalitetskontroll hela vägen där…

 7. Jag fick precis reda på “USA-aspekten” (haha) av en kompis och helt plötsligt ser jag inte lika mycket fram att åka till Miami i sommar. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *