Varför ska det vara så svårt att ställa sig i rätt kö? På systemet, på posten, i Ica affären. Varenda gång hamnar man i den långsammaste kön av dem alla. Om problemet bestod av sega kassörer skulle man snart kunna lista ut den som har the “iguana-style” skriven över pannan, men det är aldrig så enkelt…

Lägg därtill på panschisarna, kvittohajjarna, “vad kostar denna” – marodörerna och “opps jag glömde mitt kreditkort” -lallarna.

7 Replies to “Alltid fel kö”

 1. Åsså var det det där med såna som låter bli att ställa sig i kön och istället “kövallar”. Som till exempel såna som dyker upp vid bussens framdörr – från höger – och absolut ska kliva på trots att kön inte är slut! Så GÖR man bara inte. Orkar man inte ställa sig i kön så får man tappert vänta på att alla har hunnit in, SEN kan man gå in. Det är som att ställa sig i kö från fel håll vid bankomaten, det gör man bara inte HELLER.

 2. Det är ALLTID samma sak , när jag har brådis och svänger in för en snabbtankning på vilken mack som helst så finns inte en enda pump jäkel ledig.
  Ställer mig i kö bakom en bil där ägaren redan är inne på macken (och pröjsar tror jag).
  I verkligheten så shoppar han tidningar och godis mm , sedan när han borde vara på väg ut så ska han dra i sig en korvmeny också.
  Jag har inte en chans att byta till en annan pump heller , för jag har fått en annan optimistisk jäkel bakom mig.
  När han väl kommer så råkar jag fråga om han hade tankat? , jag får en konstig blick och så säger kräket att “vadå tankat”.

 3. Det klassiska är ju snåljåparna som under smått religösa former ska fingranska kvittot produkt för produkt innan nästa köande tillåts göra sina inköp. Och jippi, hittar de ngt fel så är dagen gjord. Då får får de spruta ut sin undertryckthet på någon stackars kassörska. Störande? Ja visst.

 4. johanna det verkar som om sådana lirare har en blind fläck, de ser inte de andra som köar utan glider liksom bara in…usch

  sandra den dan jag får en sådan framför mig kommer jag att ta fram en hundralapp och riva den i småbitar …ungeför som “take a pic of that, sucker”

  sanna det enda man kan hoppas på är att de får en elak magsjuka ett dygn eller så – skulle inte peta i mig en korv från en mack om så hela världen väl och ve hängde på det.
  – Ät korv eller så spränger vi planeten!
  – Vill ni ha hjälp med avtryckaren?

  Anonymous och om de inte hittar ngt fel så packar de ned sin mat i samma hastighet som minus ljushastigheten upphöjt 200.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *