Usch!

Fan! Hörde från polaren att hon åkte fast av den lokale tevepejlaren. Vilket långsökt för in mig på mitt numera allt mindre spännade liv. Ni vet på barrikaderna. Rebelkurt. No more. Frugan har lobbat hårt för att vi ska betala tv-licens och jag förlorade den kampen. Så nu lever jag ett mycket ospännade liv och kan titta på tv hur mycket som helst utan att darra vid varje dörrknackning. Suger muspung! Och vilket skit de visar på tv och jag betalar för det.

Dubbelusch!!

2 Replies to “TV-pejling”

  1. hahaha… ja här är det jag som regerar. jag bor på botten men säger iskallt att jag inte har tv varje gång de knackar på. de har hört introt till mcgyver och de har tillochmed skymtat en kartong skylta sony 29″ i min hall men kan liksom inget göra sålänge jag säger nej jag har ingen tv. det har blivit mitt livsmål att inte betala till deras jävla stenålderssystem.

    många kamper vinner frugan men aldrig den om tv-licens.

  2. mcgyver – kung av serier. Antar att det är där du hämtat inspitationen till iskalla förnekaden.

    Har man däremot Constanza som förebild är man per def bound att förlora många domestiska kamper.

    Jag tröstar mig med att om jag inte kan föra kampen har vi andra som för den vidare;)

    Jag knyter näven i fickan som en tyst hyllning – varje gång frugan berättar “att nu har vi betalt tv-licensen – skönt va?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *