För vadå?

Enligt min mening är de en bunt tjuvar och banditer hela högen. De känner varandra sedan handelshögskolan, lekte i saamma fisförnäma förorter, är tjenis med varandra och hjälper varandra hela vägen till banken.

Hur kan man motivera att tex statsministerfrun skall ha 80 mille i pension – för vad?Vad skall hon med det till? Hur kan man godkänna detta. Vad är det för puckon som skiver dessa avtal. Hur mycket tar det i egna fickor?

Och så säger man att man har korruption i 3:dje världen?

Vad är detta… visst fan!… man får inte säga korruption i Sverige, vi e så jävla hederliga och rättskaffens allesammans. Det är vad överhögheten vill att du ska tro. På så sätt kan de blåsa oss på pensionen och vår framtid.

usch!

3 Replies to “Feta direktörers löner”

  1. Till webbproducenten: Även om man är avis på deras löner och själv inte hade tackat nej till deras löner, betyder inte detta att deras löner är rättfärdigade. Jag håller med Stefan, ingen människa är värd dessa superlöner. Har svårt att tro att det bara finns en liten klick människor som är så superkompetenta att de är värda dessa löner. Nej, det handlar bara om vänskapskorrumption och att roffa åt sig pengar. Fy fan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *