Jag uppmanar alla som läser det här att börja fildela! Ladda ned varenda fil ni hittar. Sprid dem för vinden. Låt oss se om rättighetsidioterna kommer att dra varenda svensk inför rätta. I fucking dare you!

Antipiratbyrån (Rättighetsalliansen – är det inte något fascistiskt över det namnet?)  hotar ett riksdagsparti i Sverige! Det är så absurt så jag baxnar! Ingen jävla intresseorganisations ska få hota ett PARTI i Sverige att de dras inför domstol för att särintressen vill det. Inga jävla rättigheter är värt det. Inte en enda sång. Inte en enda film. Inte en enda bok väger mer än att ett demokratiskt parti i ett demokratisk land hotas med att dras inför rätta!

http://www.annatroberg.se/2013/02/19/piratpartiet-utsatts-for-utpressning/

BLI MEDLEM I PIRATPARTIET HÄR

Jag är medlem sedan länge!

, ,

5 Replies to “Fuck you Pontén med anhang!”

  1. Pingback: Sysadminbloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *