Det ska vara lustfyllt att blogga och det är det inte med en press att konstant leverera 1 om dagen. Speciellt inte när man som jag har rätt så höga krav på att det sak vara bra postningar också.

Bloggar när jag har något att komma med.

2 Replies to “Ger upp…#blogg100”

  1. Det är faktiskt det som fungerar. Att skriva om något som är kul att skriva om. Jag har skrivit sedan 93-94 och det är ingen ide att skriva om man inte har något att förmedla. Press tar dessutom bort lusten…det ska vara roligt att skriva…

    Skriv när det är kul… tipsa om bra klipp…bra länkar… kolla nyheterna om det är något du reagerar på..

    Men ha kul..

  2. No offense, mate, men såna dära spartakiader går nog bara från självändamål till självmål?
    Dina blogginlägg har liksom haft en viss verkshöjd. Satsa på dina ordvitsar istället för antal poster. Ungefär som relevanta tweets istället för antalet followers. (För Fejjanisterna gäller sannolikt det omvända)
    Själv har jag gått på gammal surkart-linjen, när jag insett hur många kanaler jag har att säga något i… och nuförtiden så lite att säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *