Åh herregud !

Varenda morgon är den första tanke som poppar upp i huvudet  ” varför i hilvede la jag mig inte tidigare igår ?”.  Att jag inte lär mig! Kunde jag fara tillbaka i tiden hade jag tagit en kort tripp på sisådär en knappa nio timmar och bitchslappat gårdagens version av mig rakt ned i bingen med:

– Problemet är inte ditt eftersom du skiter i framtiden men jag vill vara skapt som en mycket trögtänkt bergstorsk som simmar nedåt i strömmen om jag inte passar på att tvinga dig i sängen nu!
– Men jag är inte trött ju!
– Nu nä!
– Men jag skiter väl imorgon!
– Du ja! Seså gå och slagga nu!
– Men
– Inga men!

*smask*

– Aje va fan gör du!
– Och då är det med baksidan av vänsterhand. Vill du känna på höger?
– Jaja…

Jag skulle ge vad som helst för en tidsmaskin eller en oerhört starkt kopp kaffe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *