Åkesson bjuds inte in på en privat fest. Buhu liksom.

Vid en privat fest eller tillställning väljer man själv vilka man vill bjuda in. Vill man inte bjuda in bögar så har man den rätten. Vill man inte bjuda in blattar så har man den rätten. Vill man inte bjuda in rasister så har man den rätten. Vill man inte bjuda in rullstollsbunda så har man den rätten. Vill man inte bjuda in kvinnor eller män så har man den rätten. Måhända är allt ovan en smula ovaket och i strid med det vi flesta tycker ok. Men du har den rätten!

Ingen jävel ska komma och tala om för mig att jag visst måste bjuda in någon jävel för att man “alltid har gjort det”. Och?

Fakta: Nobelfesten är en privat tillställning. De bjuder in vilka de vill. De vill inte bjuda in Jimmie Åkesson. Vad är problemet?

Ah…ahhh… att man inte får särbehandla människor på grund av…åsikter, bakgrund eller religionstillhörighet? Om det är okej för JÅ och hans anhang att göra det, varför är det inte okej för NS att göra detsamma?

Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

13 Replies to “SD= Sista Dansen”

 1. Om det vore lite stake i riksdagens partiledare så skulle de samtliga vägra gå på nobelskivan.

  Sa Nobel nåt om att fästa avseende vid kön, förresten?

  Så det är väl inga muslimer med på skivan?

 2. @kalle008 – varför skulle vägran att gå på en fest vara bevis på stake? Kön? Muslimer?

  Herregud vad är det för fel på synapserna dina?

  @Ibbe – Du måste vara världens snabbaste bloggläsare. Du har hängt här en ca 20 sekunder, lämnat en kommentar som säger…ja vad säger den egentligen… “korkat resonemang” – när jag redogör för fakta? Ovanpå det lyckas du dra slutsatsen “i linje med resten du skriver…”.

  Skickligt snubblat!

 3. Och vilka särbehandlar SD menar du?
  Dom är MOT att muslimer särbehandlas.
  Vilka andra? Invandrare?
  Dom pratar om Sveriges flyktingpolitik. Vad har det med saken att göra?

  Och kan Nobelföreningen bjuda in VPK så vet vi vad deras “värdegrund” står för.

  Denna blogg är faktiskt ganska korkad.

 4. Med den logiken menar du alltså att det hade varit helt ok om man ifrån nobelstiftelsen sida sagt att man inte välkommnar bögar och negrer på nobelmiddagen. Måste nog säga att där kan jag inte hålla med alls. Har svårt att tänka mig att du tycker det vore ok så därför blir det en lite märklig liknelse som dessutom sänker ditt argument rätt rejält…. Det här är ju dessutom trots allt inte vilken privat fest som helst.

 5. Enastående kommentar från dig som bevisar att sista idioten inte är född ! jävla skitblogg

  hoppas du blir halalslaktad och tagen i brunögat av en testoronstinn bautaneger

 6. Bara så du vet är det redan så att du inte får diskriminera mot invandrare i privata sammanhang (krogar är privatägda, liksom företag, och det finns en prövning för att inte få diskriminera i mindre sällskap sedan 3 år tillbaka). Att diskriminera mot svenskar är som bekant tillåtet, eftersom vi inte räknas som en folkgrupp. Jag antar att du gillar läget.

 7. @Danne – Denna kommentar är inte bara ganska korkad, den är jättekorkad. Du vann!

  @sigge – Med den logiken JA. Men eftersom du inte ser träden för skogen så borde du väl veta att NS inte nekar JÅ till festen för att han är bög eller neger.

  Seså bättre kan du.

  Jo det är vilken fest som helst.

  @Peter – Inga kontaktannonser tillåts här. Sen stavas det testosteron och inte på det halta lytta vis du lyckats få till det. Vad sägs om en snabbkurs i SFI (Svenska För Idioter). Ny kurs för de som inte har det så lätt. Lite långsammare och så kramas man rätt frekvent.

  @AB – Hittills den enda som har vett i sin argumentation. Dock. OM en stiftelse ordnar en fest och har den på en KROG de HYR så kan nog knappast krogen åka dit för diskriminering. Med det synsättet är det risk för att Stadshuset åker dit för diskriminering den 10 dec. Inte troligt.

  Svenskar är en etnisk folkgrupp och diskriminering emot dem är lika förbjudet i lag som diskriminering mot andra etniska folkgrupper.

 8. Här brinner det i knutarna.

  Jimmie Åkesson överlever nog. Kan tänka mig att det är flera som sympatiserar med stackars Åkesson som inte får vara med och leka med resten av gänget. Besides. All publicitet är bra publicitet. Och i det här fallet så gynnas antagligen Jimmie Åkesson, och i utsträckningen SD, mer av dålig publicitet än bra.

  Men som sagt i en privat tillställning har man full rätt att själv bestämma vem man bjuder in. Annars skulle det vara rätt meningslöst och korkat med att hyra och abonnera festlokaler, krogar, biografsalonger m.m, om man inte själv får välja vem man bjuder eller inte.

  Har roat mig den senaste timmen med att läsa ett flertal utav dina blogginlägg. Tack för ett gott skratt. Flera gånger skrattar jag nog mer utav dina “svar på tal” än självaste blogginläggen. Framförallt utav just dessa kommentarer.

  Hatten av!

 9. @Kicki -Jodå- JÅ garvar högt med sin feta riksdagslön. Synd bara att en del mindre rikligt begåvade med gråa inte förstår det. Men vi är alla olika trots att en del vill bara vara lika.

  Det komiska är att jag har svårt att se skillnaden mellan den där “pöbeln” som så fort någon skriver minsta lilla kritiskt om SD vrålar, skriker och kallar alla andra för idioter inte skiljer sig nämnvärt från de där “fanatiska grupperna” vi brukar matas med i tv från länder där man till exempel bränner flaggor för att någon misslyckad konstig konstnär har avbildat något.

  Det enda som skiljer är väl egentligen valet av mängden ansiktsbehåring;)

  Annars är det samma korkade pack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *