Svettig näsa.

Häromdagen när jag i sedvanlig ordning powerwalkade hastigt och lustigt till jobbet kunde jag inte undgå notera att det var en hel del softa fina damer som gav mig blicken. Ni vet vilken blick jag menar.

Den där blicken som vittnar om att vore omständigheterna annorlunda så skulle damen ifråga lägga ned dig som vilket hett villebråd som helst och suga musten ur dig. Bokstavligt och bildligt talat. Och betänk då att jag talar om flera än en dam. Pluralis så det förslår eftersom blickarna stod som spön i backen.

Så där gick och knatade jag på i min värld. Snygg snabb sexig och jävligt uppbostad ego. Kände mig som en miljon kronor på stabila och väldefinerade snabba ben.

Döm om min förvåning när jag framme vid kontoret klev in i hissen för att åka upp till förlorarnas våningsplan och varseblir en svettig blank panna i spegeln. Det hade inte varit så illa med pannan om näsan hade hade varit mindre våt. Nu kunde jag inte skilja på min näsa eller Saltsjön. Det enda som skiljde oss åt var mängden salt. Till min nackdel.

Och ingen sa något. Hur svårt är att knata fram till undertecknad och påpeka min näsas kondition. Istället för att låta mig knata omkring i min inbillade värld?

Jävla lallare!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 Replies to “Svettig näsa”

  1. Jag tror att du borde skriva ett självbiografi om dragningsdraft typ En kvinnans berättelser från stigen och vid sidan av vägen.”Hon blir inte lämnat ifred av läkarna som hon träffar grund av sitt komplicerad sjukdomsbild ( Hon är så vackert och dom är ju så snygga också förstås)…
    Dom helt och hållet bara har ett if you know HEM ?
    (Nästa kapitel Progress gold )

    1. Har du inte hört? Det senaste skriket nu är te. Finns inget som är så uppfriskande som en kopp stabilt te. Söderblandning och grönt ska det vara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *