Stöd oss i kampen mot Sverigedemokraterna. Nu ska de inte längre vara förstaträff på Google när man söker på ”sverigedemokraterna”. Förstatraff ska istället vara:http://www.sverigedemokraterna.de.

Hjälp oss att sprida ordet! Har du en sajt med hög pagerank? Ännu hellre, skriver du redan om demokrati och politik? Länka till oss och tipsa dina vänner om att göra detsamma.

Knapp för www.sverigedemokraterna.de

Visa vad du tycker genom att lägga upp här knappen på blogg eller webbplats och länka till den här sajten. Genom att använda koden här kan vi dessutom se till att få in den här bilden i bildsöket för sverigedemokraterna.

”sverigedemokraterna"

3 Replies to “Stöd Sverigedemokraterna.de”

  1. Idag fick jag hem valsedlar och skit från Sverigedemokraterna. Jag fnissade ärligt talat lite.. Varför? Jag bor i ett MYCKET invandrartätt område i Uppsala (i mitt hus bor det tex 75% utländska personer, inkl jag själv som har finskt efternamn..) och reklam/valsedlar från SD kan inte bli mer felplacerat då.

    Ofta någon av mina utländska grannar kommer rösta på dem liksom.. Inte jag heller för den delen.

    Puckon. SD alltså, inte mina grannar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *