…på bilen som säger “Barn ombord” eller “Bilen går inte fortare”, “King of the road” eller “Pussy Wagon”. Jag fattar inte grejen. Man sitter i en sunkig metalllåda och vill vadå? Ge världen ett budskap? Som är köpt på en bensinmack och kostar lika mycket som en kokt med bröd? Hur pinsamt är det inte att möta den andra “Puzzy Wagonen” eller “king of the road”…

Pinsamt brorsan!

3 Replies to “Stickers…”

  1. Näe..inte alls pinsamt..när jag var 15 köpte jag en dekal där det stod “I’d do anything for pussy” och så var det en katt på den också..jag köpte den för 1 pund i London och tyckte den var stenhård..
    Tyvärr fick jag aldrig sätta den på min första bil eftersom jag sålde den till en äldre kompis för 200 pix..han satte fast den på sin raggarbil 🙂

  2. Ja jobbigt om man hävdar att man är king of the road och möter en annan king….. Då måste det ju typ göras upp om vem som är den sanna kungen, battle typ duell eller något liknande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *