…här just nu. En anledning är att undertecknad inte har tid med sådant larv som bloggande. En annan är att undertecknad lider av grav nikotinabstinens. En tredje är att undertecknad är  drabbad av en magnifik förkylning och sådant slår ut vilken man som helst – men adda till det en Ultrahanne som undertecknad och däckningen är av EPIC karaktär!

nysa

Aaaaatishoooooooooooooooooooooooooooooo!!!

2 Replies to “Det går inte fort …”

  1. Men herredudalen dej då!
    Det är väl inte flunsan som kopplat greppet om dig får man hoppas?
    Trodde ju att du skulle lägga på ett rasande kol här så man fick sista utgåvan av Com Hem går bort på självaste julafton….som sista luckan i kaldendern…SNUVAD alltså…i dubbel bermärkelse tydligen!

    Krya nu på dig hannen och kom tillbaka, större, bättre och vrångare än någonsin! *ler brett*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *