Alltså allvarligt! Det där med vampyrer? Vad är de bra för? Hela konceptet är ju galet så det förslår. Här har vi en ful snubbe i fula kläder med en ful mantel som på ett fult sätt smyger omkring under fula nätter och fulsuger blod ur folks fula nackar. Hallå! Hur ofräscht är inte det på en skala? Jag vet hur min skjortkrage ser ut efter en dag på kontoret och bara tanken på att någon vässad snubbe med skarpa tänder ska hugga mig i nacken gör att jag blir illamående.

Och vad gör en vampyr när han inte suger blod på kvällarna? Ligger i en jävla kista och håller sig undan solen. Kom igen! Vi vet alla att solen är the shit och typ upphov till allt. Snacka om att förneka sitt ursprung. Det vore en sak om vampyren hade ett jobb att gå till och drog sitt strå till stacken som alla vi andra men en jävla dagdrönare som bara smyger fram när det passar honom och suger tag i första bästa nacke?

Och vad är grejen med att de inte dör med vanliga spikar? När för vi är vampyrer och är speciella och svåra att få kål på. Ska det vara en en spik så ska det vara en silverspik. Hur jävla lätt är det att få tag på silverspikar? Och hur ofta knatar man omkring med en laddning silverspikar i fickan, bara för den händelse att? En del skrönor förtäljer att det går bra med en påle igenom hjärtat. Men inte vilket trädslag som helst. Glider du fram med en björkbit så kan jag på en gång säga att du är ute i ogjort väder. Samma snobbism här som när det gäller spikar. Trädslaget ska vara asp. Hur fan ser en asp ut? Jag skulle inte känna igen en asp om den så stod och darrade med sina löv framför mig i en barrskog. Och vad är grejen med att pålen också ska vara välsignad av en präst?

Och nu lanseras vampyrdildo i en likblek nyans och som ska läggas i frysen för “en autentisk upplevelse” av vadå? Sex med en vampyr? Ja men jösses!

Nä jag säger fuck alla vampyrer och uppmanar alla att köpa loss en laddning blodförtunnande medel. För en vampyr måste en klunk vara som ett glas utspädd vin. Av den billigare sorten! Jävla överklassmonster!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 Replies to “Vampyrer”

  1. Men herregud?! Det var ju också ett sätt att få 16-åringar att köpa sexleksaker.
    Fast… det där med ful snubbe i fula kläder med en ful mantel… du har uppenbarligen inte läst den nya tidens vampyrromantik 😉

  2. @ Nini – jag vill ha mantel men får inte så därför är alla som har mantel per definition (definition av den avundsjuka sorten vill säga) fula

     

    *hrmf*

  3. Pingback: the 't' in wicked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *