“- Nej, jag har inte hört om någon minister som driver frågan om ökad kontroll av medborgarna. “

FRA, IPRED, Datalagringsdirektivet, ACTA och nu senaste mysiga släggan “Stockholmsprogrammet“. Här har du ministrarna som driver frågorna framåt. Och DU själv tillsammans med Tobias Billström är med i den projektgruppen. Idel sköna högerspöken!

Snälla människa. Sluta ljuga för i helvete!

Dessutom är jag personligt förolämpad över att ni drar min stads namn i smutsen. När ni ändå håller på är det inte dags att uppdatera frasen “Du gamla du fria…” till någonting mer passande? Du har säkert kontakter i skivindustrin som kan bistå med text som bättre beskriver dit vi är på väg.

Fler som skriver om stockholmsprogrammet: HaxSvensson, Scaber Nestor

, , , ,

One Reply to “Ask – titta dig i spegeln”

  1. Nä för guds skull.Låt bli att visa Ask en spegel … Då får hon ju reda på vilken gammal surkärring hon verkligen är.  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *