– Det är skönt att se på b-filmer ibland
– Visst ere
– Ja de gesshtaltar ju mer hur livet är. Att allt inte är a-liv jämt!
– Schå sant
– Eller hur livet är ju oftasst som en b-rulle

1 bag-in-box, varsin soffhörna, lördagskoma, kalkonrulle av rang och slut på batteriet till fjärrkontrollen är bakgrunden till ovanstående analys.

Livet blir inte krassare än så här…

Andra bloggar om , , , , ,

8 Replies to “B-rulle filosofi”

 1. Åh, det finns fler än jag!

  Jag gillar b-filmer för att de är realistiska, och ofta baserade på verkliga händelser. Jag tycker av samma anledning inte om t ex. Si-fi eller orealistiska romantiska filmer. Jag vill ha realism, men de flesta verkar vilja ha eskapism.

  Men jag tycker inte att det är krasst, utan lärorikt 🙂

 2. Åh, det finns fler än jag!

  Jag gillar b-filmer för att de är realistiska, och ofta baserade på verkliga händelser. Jag tycker av samma anledning inte om t ex. Si-fi eller orealistiska romantiska filmer. Jag vill ha realism, men de flesta verkar vilja ha eskapism.

  Men jag tycker inte att det är krasst, utan lärorikt 🙂

  (om jag skriver in min blogglänk verkar jag inte få posta… testar utan länk…)

 3. Livet! Livet e såm.. en dåggma rulle, lixom!
  Hårt, kantigt, kontrastrikt..
  skakigt å lätt obegripligt, ibland.
  Lixom.

 4. B-filmer är the shiznitz! Man kan skratta oavsett, för antingen är den rolig eller så är den så dåligt gjord att man skrattar åt det. Personerna är oftast pinsamt dåliga skådisar, men levererar ändå one-liners som funkar.

  Alltså, B is the new A 8)

 5. @ fen – hmm…du och jag skulle mao aldrig ha en mysiga filmkvällar eftersom I loves sci-fi filmer.

  @ Sincan – dogma is the shit ibland. fast inte när kameran darrar så att man får glimtar av andra dimensioner. Då är det för skakigt till och med för undertecknad.

  @ Nini – B is the new A. Hear hear!

  @ cliff – men åh…b-spara mig sådant 😉

 6. Klart det finns bra b-filmer men det finns så fruktansvärt många dåliga också, samma gäller filmer med hög budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *