– Tjena Steffo!
– Brrr! Fan va kallt det är!
– Tycker du?
– Svinkallt!
– Det är bara 2 minus!
– Och?
– Det är inte kallt innan minus 30.
– Öh?
– Kom och snacka då…

Va fan säger man? Kyla är kyla!!!

Dessutom är vädret i sig inte en sakfråga att diskutera utan mer en fråga om socialt bullshittande. Inte fan vill man ha en friskusdåre som med rosiga kinder roat fnyser åt en för att m..m..m…an (kolla jag är så frusen så att mina fingrar stammar) tycker att minus två är i paritet med senaste inlandsisdramat…

Bilden är autentisk. Mina händer, mina ipoddar, telefon, tangentbord och bloggcorner skrivandes den här iskalla posten.

Andra bloggar om , , , ,

7 Replies to “Kyla är kyla”

 1. Fan, jag satt och huttrade när det bara var 18 grader varmt nattetid nere i Eilat. När dagtemperaturen går över 30-sträcket så känns 18+ djävligt “svalt”.

  Två minus vill jag inte ens föreställa mig. HUGA!

  8)

  Mr Bluess last blog post..Djävla förbannade snö

 2. När jag bodde i London och klagade på kylan,(där de oftast bara singleglazed window som knappast ger skydd mot vind en kylig vinternatt)så påpekade alltid alla britter att jag som svensk borde vara van vid kylan. Men även om jag är van betyder det inte att jag tycker om det!

  Kickis last blog post..Gröna Rummet

 3. Ja, hua det är inget vidare att frysa..Jag är så frusen av mig…blir frusen när det börjar gå under 10 graders sträcket så det skulle vara skönt om det vore sommar året om.

 4. Hej! Ja, vintern kommer snart. Och det blir kallare och kallare. Jag börjar frysa när temperaturen går under 0 grader. Men jag tänker om sol och sommar, då känner mig bättre 🙂

 5. Hej. Jag håller helt med dig. Kyla är kyla! Jag blir alltid lika irriterad på folk som gör sig lustig över en när man fryser, bara för att de själva verkar vara helt imuna mot minusgrader… Nä, tacka vet jag 30 grader+ och en drink i handen! Du kanske skulle ta med dig din laptop och blogga vidare från en varm strand någonstans i vinter…
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *