Fyfan! Det här blir en pärs!

Som den nya ambullerande lekledaren på Internet har min hjärna nu totalt tappat greppet och snurrar på som fan. Tro mig allt går bara runt ,runt och runt. En egen lokal liten karusell. Jag har en ny galen idé. Jag vet inte hur man ska göra det enklast men…jag skjuter ut frågan:

VEM HAR DET COOLASTE BLOGGARNAMNET?

Regler: Man får inte rösta på sig själv. Man får bara lämna en röst, typ kommentar (fast regelverket säger inget om huruvida man får langa fram en miljard namn…hm…ok då täpper vi till det kryphålet. Max ett namn per kommentar alltså. I en del fall är bloggarens och bloggens namn synonymt men så ere. Livet är inte rättvist. Och eftersom jag inte heller får rösta på mig själv så passar jag på att döpa om mig till RazorSharp™. Jag tycker att det låter snabbt, vasst och hett som fan.

Så kom igen! Tävlingen är …

– Tävling?
– Ja annars är det väl ingen idé att kasta fram namnförslag på coola bloggarnamn om man inte gör det i tävlingsform.
– Men pris då?
– Vadå pris?
– Om Shadow vinner borde han ju få något.
– Äran. Vad är det för fel på äran?
– Tror du att Nini nöjer sig med äran.
– Pja det förstås.
– Och Deep med det där softa strecket i mitten som du trots dina Internetskills inte fortfarande vet hur man gör. Tror du en sån kille är nöjd med trist ära.
– Mja…
– BB kommer att golva dig.
– Öh..
– MikeBike kommer att köra vodoo.
– Vodo?
– Vodoo med två o. Starka grejjer. Med nålar och allt.
– Vem bryr sig om nålar?
– Öh…är inte du rädd för nålar?
– Nålar instuckna på en jävla docka 60mil bort är väl inget att vara rädd för.
– Men…
– Ja är det det värsta som kan hända så säger jag att äran är priset. Nålar my ass!
– Kom inte till mig och gnäll sen!

Var var jag nu. Jo…tävlingen där priset är äran att ha fått flest röster om det coolaste bloggarnamn är öppen fram tills på sönd…fan då ska jag tvätta…måndag. Måndag då är jag på jobbet och har massor med tid att räkna röster. I nästa vecka korar vi…öh…jag den som har fått flest röster om det coolaste namnet.

Seså börja rösta nu.

UPPDATERING: Om ingen vill leka så kommer jag knappast att sitta här och vänta på röster. Tävlingen är inställd!