Jag har nu med förvåning läst på en del bloggar vad man går igång på. Vad som får blodet att rusa i höjden. Vad som får den lille åldrige att bli den store ådrige. Det är en utmaning som skvalpar runt på nätet och drf vill att jag listar mina turn ons.

Hjärna säger någon. Bah säger jag
Leende säger någon annan. Bah där med.
Händer. Bah!
Tänder. Bah!
Humor. Fnys

Låt det bli känt att Sugot inte går igång på detaljer. Det är paketet som räknas. Hur snyggt inslaget det är. Vem fan bryr sig om det är någon som fattar innebörden och bristerna av relativitetsteorin, eller kan få dig att kikna av skratt eller garvar snyggt eller har slicka händer? Helt ärligt inte fan är det detaljerna du bumpar och grindar?

Nä eller hur? Jag visste väl det! Men i dessa P.K tider så är det “det inre” som räknas. Man är fiiiin som fan om man kan säga “jag vet att hon är en aning lik Roseanne Barr men hon är så mycket mer och vilka diskussioner sen“.

Visst Rödluvan! Hälsa vargen liksom! Jag säger snygga brudar i snygga paket är det som får igång dräglet och blodet i undertecknads kropp.

Fasta skinkor – fast på så vis att kastas en femkrona på den så återkommer den i mach 3. Försvinner den in med ett obehagligt “pjoop” är risken stor att vid upphetsat smisk kliver evighetsprincipen in och får rumpan att dallra in nästa sekel. Läskigt sådant där. Inte för att jag har någon erfarenhet men jag har mina fobier som grund.

Fasta bröst. Inte silicon. Då kan jag lika gärna rulla skinnet hållandes en plastpåse. Utan fast här på så vis att gravitationen och brösten är i en perfekt symbios inte bara med varandra utan även med mig. Tunga men ändå lätta. Fasta men ändå medgörliga. Mysiga men ändå uppnosiga på ett kaxigt sätt.

Platt mage. Den ska vara omvänt lika platt som min putar ut. Det handlar om balans här. Och grejjen är att två fula magar inte gör någon jävel glad. Och eftersom min kista inte glädjer mig annat än vid de tillfällen då den har roliga ljud för sig så kräver jag att motparten har det som krävs. Annars kan det lika gärna va.

– Men menar du att om du träffar en kvinna som har mage, hängiga bröst, är smart som fan och får dig att garva läppen av dig då skulle du bara säga gitta bruden?
– Med en rysning!
– Fan va ytligt!
– Yta is the shit!

8 Replies to “Yta is the shit”

 1. Hehe den var väl pk 🙂
  Skulle jag göra en lista och ha med ranking.. skulle “hon andas utan krav på respiratorhjälp” komma överst. Punkt nr2, man kan se att hon är kvinna på minst 2m håll.
  Ha en bra kväll.

  beerbelly’s last blog post..Lördag/Söndag

 2. …”som din putar ut….”?
  *rys*

  Bidrar oombedd till ytligheten: Lång, gänglig, stora händer,fast rumpa med smilgropar.. beklädd med SNICKARBRALLOR!

  Raggoparden’s last blog post..Egentid

 3. BB PrettyKonkret I asume 🙂

  drf Jag bloggar lika djupt som mitt underhudsfett.

  Jek Endast vi som bor runt Skans fattar detta.

  Nini Till skillnad från mogna viner är yta som bäst när det är som ytligast…

  *jag fattar själv inte det där*

  Andreas Ska jag byta namn till “Enligt min Hymla”. Vad säger Joshen tro….

  Raggoparden nej nej…inte rys utan myyyys 😉

  Mr Blues Eller hur! Våga tala ur skägget liksom

  😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *