Före:

Hell ye!

Eftersom det har varit ett jävla hallå om att undertecknad har svårigheter med att cutta tånaglar med en hand så gav jag mig i kast med att visa världen att inga mesar håller till i sugets högborg. Med ett “fuck smärtan!” och “fuck citadon” vek jag mig dubbel och gav migi kast med att fixa naglarna.

Obs känsliga tittare varn…äh va fan! Skyll er själva!

Som alla seriösa “gör om mig” program, tidningar etc ser man till att ta bilder före och efter. Jag anser att det är lite billiga effektsökeripoäng med det, men finner att i detta fall är det påkallat.

Efter:

efter

Jag är inte riktigt säker på huruvida den rosa färgen matchar mattan, så jag är glad för kommentarer som syftar till att förbättra. Inga jävla påhopp.Sådant tolererar vi inte. Jag måste erkänna när jag fått tåseparatorerna på plats så gick det finfint att hugga ned, slipa och karva naglarna. Målningen vet inte frugan om. Jag tänkte överraska ikväll.

Jag tycker att det är fint.

UPPDATERAT: Jag gillar bilden på “the claw”…for Cliff 😉

26 Replies to “Före och efter”

 1. Muahaha. Gillar första bilden. Daaamn.
  Jag är själv inte mycket för att köra flera olika färger på nagellacket. Mer classy med enfärgat. Kan vara att jag är väldigt 2007 med förstås.
  Väl genomfört arbete.

  beerbelly’s last blog post..Barcelona2

 2. Steffe…vad är det för sockerbitar du har mellan tårna…du lade dem väl inte i frugans te efteråt hoppas jag….

  ElLazaro

 3. jag fattar vad du menar.. men tycker fan synd om dig som sitter o letar fel på företag som du kan klaga på och andra människors skriverier.. du må fan inte ha ett vettigt liv asså..
  Först var jag glad över att ha blivit fadder.. men efter vissas mail mår jag fan bara illa. illa över er andra idioter som sitter o letar upp lagar liksom.. jag ska ta bort inlägget.. men fan get a fucking life dude.!

 4. Anonymous/Denira Bra att du fattar vad jag menar. Alla BARN har rätt till sin integritet även de stackars fattiga fadderbarnen “med sorg i blicken”. Det var min poäng. I all välmening ville jag upplysa dig om detta faktum. Att du skaffar en fadderunge är bra och ädelt – att du hänger ut den stackars ungen på din blogg med namn och bild är olämpligt – vilket jag påpekade med en trevlig ton (jag kan vara mycket elakare, tro mig).

  Jag letade inte efter din blogg. Jag hamnade där av misstag efter att ha mått illa på Vuttons blogg. Tyvärr fick din post med fadderbarnet mig att må ännu sämre…

  Det finns en anledning till varför lagarna finns…för att skydda människor. Jag hoppas du förstår det. Jag letar inte upp lagar, framför allt inte om Barns Rättigheter. Jag anser det vara elementär baskunskap. Förstår du det inte är det dig det är synd om. Även ett stackars fadderbarn är människa – inte en söt bling-bling…

  FYI: Jag skrev kommentaren för att du själv ska kunna fixa med din blogg. Hade jag velat hade bloggen varit stängd innan du hunnit säga fadderbarn.

  Tack – men jag har ett liv

  Till sist- det är bättre att du svarar på din egen blogg där jag lämnade kommentaren – annars blir det så svårt för andra att fatta vad din kommentar handlar om som är helt missplacerad i denna post.

 5. Du…

  snälla…

  … kan du inte ta bort den där bilden. Det är jobbigt att behöva blunda när man plockar fram din blogg, för att sen pagedown’a 2 ggr innan man vågar öppna ögonen.

  Ta en kaka till…

 6. tänkte inte på det först..tyckte det var konstigt, men det var ju fredag när du postade inlägget..din transa-dag..klart du målade naglarna då..

 7. Men blääääääääääh!! Vad är det där för jävla bild att utsätta mig för?!? Seriöst!

  Jag som inte ens gillar fina fötter liksom….
  Jag tror att jag kräktes lite precis…

 8. Dumma, dumma, dumma, dumma dig.

  Det här SUGER!!

  Får ont i magen att gå hit nu… och ändå gör jag det…. blir manisk, måste ju se om de där hemska fötterna är kvar. Tittar mellan fingrarna.

 9. Hahaha! Bästa kommentaren (hittills det här året): “illa över er andra idioter som sitter o letar upp lagar liksom…” Hahahahahahaha!

  Det är rätt! Skäll ut personen som påpekar att det du gör kanske inte riktigt är lagligt. Jag menar, varför bry sig om något så fjuttigt som lagar? Inte ens ett “Å fan, det tänkte jag inte på…” Akta dig nu när flickan mår illa Stefan. Hon kanske kräks på dig!

  Bara av ren nyfikenhet undrar jag vilken lag det var du letade upp Steffo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *