Jävla Andreas! Utmanade mig att knåpa ihop ett rim till en bränd jävla skiva han gratisladdat ned för att ge bort till någon stackare. Men som Sugbloggare finner vi en ära i att sitta kutryggiga i en dragig källare, med fuktiga armhålor och jobba hela kvällen lång för att cut´n´copy ihop ett rim. Kan han kan jag.

Nåväl, mission jävla completed. Jag som hade tänkt vuxensurfa liksom…

som bekant är jag ingen rimmare
många andra gör irriterande nog,grymmare
däremot på torrentspy, en baddare
alla där är inte illegala nedladdare

många timmars letande gav resultat
det bästa som finns med omsorg valt
hårda toner, absoult inget skval
ligger laddade inuti detta fodral

kanske tycker du att rimmet suger™
men säger “oh nejdå” och sugande™ dåligt ljuger
kom igen, var ärlig du blir nog förlåten
säg visst är den bra, du vet den tredje…?

Från flanken kommer Drf och langar upp 2000 talets Überrim. Ungefär som ett “take a pictua of this motafucka!”

Sedan ska man straffa andra att utföra rim åt en. Säg varför rimmar man inte själv? Jag tycker att det rimmar illa. Men jag gör som jag blir tillsagd och utmanar:

Nini att skriva rim på en platt Teve
BeerBelly på fyra Nokian vinterdäck
Jerk på en GPS

Jyp! Klapparna är till mig om ni inte fattat det. Men det är värsta överraskningen…eller jag det är det ju inte eftersom jag har handlat dem själv men jag lovar att jag ska spela överraskad. Om inte annat kommer frugan att bli överraskad 🙂

20 Replies to “Julrimmarn”

 1. mymlan Takida skrämde mig. Vet du att jag funderade på om jag skulle straffa dig med ett önskerim på ett par 3-d glasögon jag har ögonen på…

  😉

 2. Jag är helt jävla körd. Kom precis hem efter den sunkigaste spelningen i världshistorien och så tänker jag att jag ska gå in på din blogg för att bli glad. Inte ens du kan göra mig glad. Nu är det över, Stiffe. Inga mer skratt, ingen mer glädje. Bara misär. Rakt igenom…

 3. Andreas – jag har bara lite svårt att förstå hysterin kring Takida. Det är några rara gossar från Ånge, inget ont om dom alls. Men deras musik är… tja… man har hört det förr eller nåt?

  mymlan’s last blog post..google/blogger

 4. mymlanbeerbelly Och hur bra gjorde du det inte? tar av mig hatten

  🙂

  Andreas förlåtern…den tredje låten?

  hallå måste man spella ut allt i livet . jag trodde att mellanradernaläsning var en del av allmänbildningen…

  hohoho

  Anna Hertzman det är Andreas fel. Jag var tvungen att misson achomplisa denna utmaning och det vet vi ju alla att rim rimmar illa med ett gott skratt. I owe…eller egentligen Andreas owes you one.

  😉

  drf det är upploppet som är avgörande

  🙂

  mymlan de är fortfarande läskiga…

  Jessica det som suger nu är att frugan har fått för sig att man är superrimmarn och nu förväntar sig att rimma som fan till julafton. Säg kan inte du säga till henne att det suger så slipper jag…

  😉

 5. mymlan, ptjaa, alla deras låtar låter ungefär likadant. inte blir de sämre för det. men jag kan inte komma på ngt annat band som låter som takida.

 6. Klar med utmaning..jag förlorade stort mot Nini känner jag..eller så kanske jag bara tänker på den där bilden hon publicerade förut..borde nästan vara dags snart igen..det är ändå julafton på måndag… 😉

 7. ååh..fan..då måste jag bära med mig datorn upp till skogen känner jag..jag som tänkte jag skulle bli ett med naturen när jag är däruppe..nu blir det att sitta inne framför datorn och F5:a hela tiden 😉

 8. Nini shit författade du det där i koma? Jävlar då vill man inte utmana dig i en rimtävling då du är i form.

  Du får MVG på denna uppgift!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *