…just nu.

1. Folk som frågar vad klockan är och gestaltar frågan med en pekning på handleden. Jävla pucko, jag vet väl var jag har min klocka! Vadå står det idiot på min panna och att jag behöver all hjälp som rimligen kan ges i en social kontext eller? Bara därför har jag numer börjat sätta fast klockan runt vaden.

En fråga som genast poppar upp är om det är ok då att jag vid fråga var muggen är greppar mig om ballen, så att man fattar att det är det verktyg jag använder när jag kissar…

2. När man springer efter hissen och ser hur den stängs igen och på andra sidan står en förlorare med ett stifft fejs som ska signalera “nej jag hör eller ser inget”. Hur kan man inte höra ett desperat vrål ” HÅLL HISSEN! JAG SKA MED! ”

Den där knappen med öppna dörrar på har en funktion …

3. När en kollega kommer in och slår sig ned precis när du sitter och skriver en bloggpo…öh..ett viktigt mail med frågan “hoppas jag inte stör men kan du kolla på det här?” och kastar fram ett dokument utan att vänta på svaret.

4. Den andre kollegan som lagar till en mindre kulinarisk explosion till varenda jävla lunch. Det skulle inte störa så mycket om det stank apröv men det är just det det inte gör. Värst är det de dagar då jag har förra veckans medhavda rester att roa mig med under lunchen…

5. Att sakersomsuger.blogspot.com ligger före sugbloggen när man googlar på sugbloggen. Vad handlar det om?

och viktigpettrar som talar alla programdialekter fram och baklänges som “hmmm..det verkar som om du inte sökoptimerar sugbloggen…vänta så ska jag kolla koden…ahh….där har vi en grej…hmm och där en annan…du vet väl att man inte skriver taggar med stora bokstäver längre va… ojdå…ligger alla bilder i rotkalogen och inte i en egen mapp…tsk tsk…hmm…med tanke på att bloggen verkar vara kodad med armbågarna är det ett under att någon hittat hit överhuvudaget…

6. Folk som skriver j*vlar, h*lv*te, s*tan eller liknande. Vad är grejjen med det? Om du inte vågar skriva ut det ska du väl inte ens visa att du tänker ordet. Jag fattar inte. Jag tror alltid att det är ett dolt budskap, en rebus eller liknade och det tog många läsningar innan jag fattade att f*tta inte är fatta utan fitta. Fatta chocken när jag insåg att k*k inte är kök…

UPPDATERAD
7. Folk som inte kan räkna.

9 Replies to “5 saker som suger…”

 1. Blev du tvungen att gå och andas eller något? Bara 6 punkter liksom =).
  Hoppas du f*r en j*vla k*k bra dag. Med en sökoptimerad blogg. Helst kodad med java annotations och jsp?. I dag har jag chicken windaloo i matlådan.
  Jag ska f*n stoppa folk fysiskt om de råka hinna innan dörrarna till hissen stängs. Pekar på näven som är som ett dasslock ;). Jag ska fråga alla om vad klockan är och ta mig på k*ken samtidigt.
  Aah 5:an kommer jag inte på något .. på.

  Ha det gott 🙂

  beerbelly’s last blog post..Vin tisdag.

 2. Jag håller med Mymlan. Det fattar du väl att man inte kan skriva ut kuk och fitta hur som helst!? Hur skulle det se ut för din sökoptimering om jag skulle skriva dvärgsex, girl-on-girl och sexiga underkläder? Va va va!?!

 3. Ha ha ha!
  Härligt!

  Ja, det var ju jävligt lustigt att du hade skrivit ett inlägg om samma sak som jag skrev på twitter.

  Och hissar är värt en hel avhandling, tror jag.
  Själv har jag en förmåga att göra fel saker i hissar hela tiden. Tvångstankar.
  Trycker på larmet – bara för att.
  Ställer mig för nära dörrarna – bara för att skrämma de som kommer in på nästa plan.
  Och så vidare och så vidare.

  Kul blogg!

  Se nu bara till att applicera “talande text” på den också.
  Se på min sida hur kul det blir…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *