Johnnie och Mattias är coola.

Speciellt Johnnie med den sköne dielakten. Får mig att glömma Babbens trista sabotage av en annars cool dialekt. Fan om jag fick välja dialekt jag skulle vara tvungen att likt en dålig andedräkt bära med mig för resten av livet skulle jag lätt välja gåtlendske. Kanske skulle man ha en chans att styra upp Jåsefein också. Kanske skulle vi sjunge en duett påe småtimmerne å dele ute fine julekläppe till de hejmlöse….

Kolla nu är det sådär igen. Handen skriver, tankarna drar iväg och den röda tråden stannar upp med ett:

– Wtf! Vad handlar det här om? You got me lost vid Johnnie. Skulle inte vi såga det där lille skrikande jonet från igår?
– Öh…ja det skulle vi ju…
– Vadan detta snack om dialekter då?
– Ja vae faen..
– Lägg av. Du e söderkis. Lägg ned det där taffliga dialektförsöket. Fan fick en gotlänning höra dig skulle hela ön mangrant göra uppror!
– Jaja…

Ok. Röda tråden vinner väl. Programmet som sådant är rätt soft. Eftersom man är lite av husets handy-man får man lite coola tips som stöts och blöts för att slutligen begravas eftersom jag inte orkar vara så där noggrann som proffsen Jompa och Matte. Men och nu kommer det. Vad är det för fel på det där lilla Jonet? Igår var de hemma hos Schulman som jag av ren och skär avundsjuka dissar rakt av och sabbade ett helt rum. Jag trodde inte att jag skulle få sympatier för denna före detta bloggare med en sällan sedd stiff upperlipp men ta mig fan om jag inte sympatikastade iväg en tanke. Till och med frugan som tycker att Shulmans är överreklamerade reagerade med ”Stackars satar. Driver han med dem? Om så vad är det lustiga?”.

Vad är grejen med att dra upp golvet upp på väggen och taket åt motsatt håll ”ja då ser rummet ut som om det har vridit sig kring sin egen axel. Detta är Shulmans eget lilla universum..” pöste Jon som inte vet vad inredning är om det så kom och nafsade honom i benet. Allting handlar om att han ska verka så hipp, cool, nytänkande och fräck. News: Du är bara korkad och har inget sinne alls. Varken för detaljer eller sunt.

Vafan! Det är inte lustiga huset på Gröna Lund du inreder! Och sedan vad är grejen med att limma fast papper på golvet ” ja…så att det ser ut som om pappren har runnit ut från bokhyllan….det ger en så kreativ miljö..” Nej ditt pucko! Det ger bara intryck av stökigt jävla rum. Varför limmar du inte upp bananer i taket för att ge intryck av det vilda för då? Ärthjärna! Och den där förvirrade jävla bokhyllan sen med sneda plan ”vem har sagt att hyllplan ska vara raka”, säger puckot. Jo fysiken och det sunda förnuftet! Vad sägs om det?

Och det lustiga i kråksången är att när Mattias och Johnnie har byggt något så är det rätt ordentligt gjort. Hårt borrat in i väggen i MDF material. Hade det varit fuskaren Timell hade man bara behövt ge skiten en ond blick så hade det rasat ihop. Och då ska vi inte snacka om träsktrollen i teve 3´s gamla koja slott skit för de hade väl bara tejpat ihop skiten och bett den lilla hunden inte voffa i närheten av hyllan…

Och vad är grejen med den vrålande rösten! Du är i teve, det finns mikrofoner använd normal jävla samtalston vi hör dig ändå! Trots att muteknappen är intryckt!

Jag tyckte synd om Schulmans. Det trodde jag var en fysisk omöjlighet men allt som behövdes var bara ett litet jon på speed för det. Priceless när Karin droppar kommentar ”in med polackerna nu” sekunden efter att Jonet vrålande stängt dörren…det om något visar vad hon tycket om Jonets inredningsdesigns kompetens…

[tags] alex schulman, karin schulman, johnnie och mattias, inredning, kanal 5, timell, room service[/tags]

8 Replies to “Room Service”

 1. Har aldrig sett “Room service”, så det tog ett tag innan jag fattade vad inlägget handlade om. Efter att jag fattade det, var det inte längre så intressant…

  Däremot har jag tilbringat en del tid på Gotland och i Gutars närvaro.

  “Kraka satt pa krenku a keikt peiku leik i augo.”

  Översättning kan fås mot erläggande av deposi.

  Mr Blues’s last blog post..Tanke för dagen

 2. Jag tycker rummet verkligen blev helt unikt, jäkligt coolt faktiskt.
  Helt skadat egentligen, men vem bryr sig, det är familjen Schulman’s rum.
  Ler gayigt

 3. Rummet blev galet och skogstokigt men jag diggade det skarpt.

  Tavlan var bra bisarr dock. Påminnde om den tavlan med Gladys i ifrån Vänner.

  Polacker 🙂 vad fan vet dom om inredning?

  El Pedro’s last blog post..dimanche

 4. Ja visst är dom coola J & M! Hur nördigt det än är så tänker alltid på att jag skulle vilja va kompis med Mattias när jag ser Roomservice. Vilken kille – verkar så himla juste o rolig. F-n va sorglig jag är, men det är en hyllning till Mattias! 🙂

 5. Mr Blues 😉

  cash talks liksom

  beerbelly nej schulmans gjorde precis som alla andra fegisar dvs, höll god min. Jag hade skällt ut snubben och vrålat “nu återställer du det här till ett normalt rum!”

  det hade varit bra teve

  frollen för tre veckor sen hade jag tyckt så. nu funderar jag på att starta fanclub för schulmans eller en vänförening…

  Andreas visst blev rummet helt unikt. inrett av en skrikande dåre så ligger det i sakens natur att unikum är det signum som korkot eftersträvar. inte att det funkar eller att ägarna är nöjda.

  El Pedro vafan till och med johnnie o mattias verkade tycka att det var magstarkt. och det är killar som jag hyser en enorm respekt för. det blir så med snubbar som har stora maskiner och skills 😉

  polackerna hade sagt “vafan sne rom, vi rakar depå bumsen!”

  🙂

  bettan Nu gav du mig en idé jag ska facebooka dem och lirka in mig i bekantskapskretsen och bjuda hem dem på middag…

 6. Jag tror att Schulmans ringde polackerna snabbare än Jons arsle hann ut ur huset faktiskt… Det där var i särklass det FULASTE rum Room Service nånsin gjort faktiskt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *