Jag drog i gång ett videoband häromkvällen. Inte för att det är det familjen Sug tycker är “things a family in the year of 2007 think is the shit to do on en vardagskväll“. Vi vet att video är såååå förut så dont even gå there. Anledningen till varför jag stampade foten i parkettgolvet med följd av en elak stukning, och bestämde att boolibompa fick vika sig för “videokväll med farsan” var att jag hade hittat ett videoband som det stod “outsider” på. Vem fan har spelat in skiten tänkte jag och tryckte på startknappen direkt på videobandspelaren. Fjärrkontrollen hade zappat bort sig själv ur vår ägo för en fjärran tid sedan.

Jag är glad att jag genomled en timme av mitt liv kollandes på dårarna i kanal 5´s märkliga tolkning av dokumentärer av udda människors egenheter. Det får mig att framstå som rätt balanserad och ganska i samklang med tillvaron. Även om tillvaron rent generellt har ett och ett annat att säga om vissa händelser.

Man borde knuffa sådana människor ur samhället. Vadå yoga för hundar? Och vadå göra en solhälsning? Någon snyggade upp sin fyrbente polare för att de ska gå på hundkalas där det vankas fiskdamm. Ok om det hade varit en katt. Katter gillar fisk men en hund? Tror man på fullt allvar att en hund förstår konceptet fiska godis? Please liksom.

Varsitt skott i pannan på ägarna är påkallat. Det är direkt djurplågeri. Vad är det för fel på dessa jävla imbecilla vanarter av människosläktet som inte kan fatta att djur är djur och att de inte ska personifieras? Jag tror att det bottnar i att de inte kan skaffa sig riktiga vänner och måste kompensera sig genom att ta oskyldiga djur som knappt kan protestera och göra dem så människolika som möjligt.

En annan galning köpandes ett snyggt matchande halsband till en dvärghäst på NK är så jävla fel så att man i ren protest borde bombhota NK som släpper in puckot i butiken. Och där går hon. Idioten som äger hästen och kråmar sig i teve och tycker att hon är något.

Och det är hon.

Ett miffo som borde kölhalas i iskallt förorenat vatten…

[tags] outsiders, miffon, kanal 5, dokumentär, djurplågeri, videoband, parkettgolv [/tags]

8 Replies to “Outsiders”

 1. Hahaha är med i outsiders kan man knappast med bästa vilja kalla sig normal/mainstream längre ..
  Kul inlägg. Minns även en snubbe som försökte göra om sig själv till katt..

  beerbelly’s last blog post..Böffhus

 2. Folk är inte kloka, helt enkelt, ta bara Dig* som exempel, skulle nån göra en doku om dig…
  finns nog folk som skulle tycka att du var helt rubbad/überskön/normal.
  Men håller dock med om inlägget, hur hittas dessa människor, egentligen?

  *inte bara riktat till herr Sug, utan även till dig och mig

  frollen’s last blog post..Fredag hos frollen

 3. Kommer att tänka på alla dessa damer i “övre medelålern” som gullar med sina husdjur och kallar dem för sina “barn”.
  Fan, det är ju kinky så in i helvete. Menar de verkligen att de krystat ut en hund ur skötet? Har de knullat runt med kennelinvånare?
  Djävla miffon!

  Ska vi bilda en motståndsrörelse?

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Hålla koll

 4. Jag har en idé om att de människor som förr turnerade med cirkus, eller ställdes ut som jävligt udda i nåt tält på Kiviks marknad. De dyker idag upp i dokumentärer på TV4+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *