Jag fick ett mail från en *hrmm…host* en föredetta beundrare som hade drömt heta tankar om mig häromdagen. Utan att gå in i allt för många och djupa detaljer så att den pryda delen av sugbloggholicarna tror sig har hamnat på en porr-sida elller svenska folkets sexvanor (fniss och mohahaha…för de som kommer hit med ballen i högsta hugg och tror att de ska skinnbanjoa sig saliga…men hahaha era lallare. suger va?) så kan jag väl nämna att vi tydligen hade het ångande saunaktig sex.

Och visst om det är hennes dröm vem är jag att ifrågasätta det? Alla må bli lyckliga på sin fason och om ånga är det som sätter fart på hennes ånglok så…

Men och nu kommer det makabra i sammanhaget. Hon skrev nämligen i sitt mail att hon var fett besviken på mina skills. Att jag var en sopa i sängen. Att jag inte kunde leverera. Inte hade stamina nog. Och så adderade hon att jag inte ska gå omkring och tro att jag har en John Holms liknande apparat mellan benen. Hon mende på att maken till litenhet hade hon aldrig förr sett. Jag gav tydigen mikroskopisk ett ansikte. Eller jag och jag utan mer det lilla huvudet gav ett…ja ni fattar utan att jag ska behöva gnugga in det i fejset på er.

Jag höll på att sätta joltcolan i halsen. Men va fan! Hur kan jag vara ansvarig för att fantasisteffe fabricerad av en galen brud är en sopa? Hade det varit min fabricerade version så lovar jag er alla att han hade levererat och representerat så att varenda kvinna i det kända och i viss mån även det okända universum hade känt ett okontrollerbart behova att tända en cigg. Samt fått fina rosiga fläckar på hals och kind.

Om jag hade fått bestämma vilken fantasisteffeversion vill säga. Hur fan parerar man ett sådant här påhopp? Alla argument jag gav där bland annat enligt mig själv ett av de starkare var att det inte var jag föll platt. Hon menade på att den bild av mig som florerar i hennes fantasivärld och i bloggvärlden är byggd på det jag signalerar. Det bloggesteffe gestaltar för att ta en folkhögskolevärldliknelse. Och visst fan är det då i viss mån sant att om han (hennes fantasisteffe) är en sopa, då måste bloggsteffe ( den allmäne) vara en sopa, och om bloggsteffe är en sopa då måste den verklighetsförankrade steffen (undertecknad alltså…) vara en sopa också. Att hon inte drog till att varenda Steffe är en sopa måste ses som en miss från hennes sida.

Att logiken haltar likt en skadeskjuten tes spelar ingen roll i sammanhanget. Nu vet jag hur en oskyldig dömd måste känna det. Och det riktigt rikssura i sammanhanget är att känner jag min fantasisteffe rätt så körde han ett E.O a.ka Ego Orgasm, och fullkomligt sket om hon var med på tåget till Lylllolandet eller inte…

stort tack till Nini som inspirierade mig till att förtydliga att den Steffe ni fantiserar om får ni ta eget ansvar för.

[tags] stefan, steffe, fantasisteffe, sexvanor, john holmes, porr, Ego Orgasm, fantasi, snusklisa, bloggvärlden, sbs [/tags]

9 Replies to “Sexy Bloggaren Steffo…”

 1. Nyckelord: fabricerad.av.en.galen.brud

  Frökens krav på skills borde väl kunna rubriceras som minst sagt underliga?

 2. Mr.M ellller hur? Och det värsta i kraxsången är att jag inte kunde kontra med “själv då? Hur jävla bra var du´rå? Vavavava!!!”

  Då skulle ju dårlampan skina på mig oxå. Och sådant vill vi inte ha.

  😎

 3. Nu har ju dyligt aldrig hänt mig, jag har tvärtom problem med att jag är för bra & helt oförglömmlig, men OM det hade hänt mig så hade jag krävt en match IRL bara för att bevisa att mina skills duger till både henne, hennes syster, alla hennes vänninor och bekanta – samtidigt!!

  Man dissar aldrig skills på det där sättet om man inte är beredd på att ta att det kommer tolkas som en utmaning…

 4. beerbelly målet med hela sugbloggen är att få folk som söker på sug att komma hit och bli förbannade…

  mymlan bild på mig, fantasisteffe i galen bruds huvud eller fantasisteffe fabricerad av mig?

  *ryser* av den där länken och jobbiga bilden längst ned. Allvarligt vad är det för fel på puckot?

  Nini Ah…ha! Så jag ska utmana henne? Hmm.

  – jag drar ut ikväll älskling. Kommer nog hem imorgon
  – va! vårt fredgasmys då. vadå ställer du in det bara…
  – yup. måste bevisa något för någon som har fel
  – va!
  – jepp. måste ha sex för att visa henne att jag inte alls är en sopa.
  – men
  – skitviktigt. du vet varumärkesvård
  – men va fa…
  – så ere och inte fan vill du att folk ska tycka att jag är en sopa i sängen
  – men…
  – sorry. men a real man has gotta fix what a dålig fantasiman is responsible to..
  – hörru…
  – vi syns

  skuuuuuulllle inte tro det va

  😎

 5. Näe det är klart… jag tänkte inte på att Fru Sug kanske skulle motsätta sig…

  Jag är inne i min horny bliss lite för mkt tror jag 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *