Tejp som går in i hypermode. Helt allvarligt vad är det för en jävla egenskap? Att först knappast vara förmögen att hålla upp en liten lapp på kylskåpet i en vecka, men låt tejpen sitta kring en sladdstump osedd av ingen och i princip till ingen nytta och klistret som borde ha tvångstorkat likt en A-lagare going B-lag går istället in i ett turboliknade jävla limtillstånd.

Forever klisterläge likt en föredetta som inte fattat att man gått vidare och att Volvon, de två ungarna, villan inklusive det livslånga flintfrämjande feta banklånet bara är en fas som med lite genombearbetad stalking ska få en att inse att man gjorde fel vid “vi behöver snacka” läget för åtta år sedan. Seså gå vidare utan att kolla över axeln!

Allt fastnr. Kolla till och med “a:t” nyss. Fingrara …åh…grrr… men va fan…fingrarna…såja.. i varandra, ludd i fingrarna, limmet i limmet. Varför då? Med tanke på all jävla disclaimer som man möter upp idag borde limtillverkarjonen ha en fet som säger: detta klister kickar egentligen igång först efter att du inte behöver det.

p.s detta hade varit roligare skrivet men vissa ord och meningar fastnade i varandra och jag orkar inte reda ut härvan. Jag försökte med en mening som vid påseende verkade vara en klassiker men när jag svettig arg och förbannad hade lyckats reda ut skiten så var satsmelodin, ordföljden och grammatiken en enda salig blanding. Håll inte mig ansvarig utan 3 jävla M.

[tags] lim, klister, 3M, tejp [/tags]

4 Replies to “Lim”

  1. Vad är problemet? WTF, har du inte en fru, eller nå’t liknande?
    Enligt min erfarenhet har dylika personer kemteknisk substans i sina sminkväskor för att avlägsna oönskad färg på naglarna. Detta går alldeles utmärkt att även avlägsna limrester med.

    Dagens tips från en erfaren man…

    8)

    Mr Blues’s last blog post..Kom till mig kvinna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *