Idag görs en inventering här på Sugbloggen. Det innebär förutom en massa olägenheter för er kära läsare även en hel del strul för oss på insidan. Bland annat kommer chefen att få reda på att en del poster saknas, en del andra är stulna och några till och med återanvända – vilket vi alla i bloggvärlden vet är ett fy fy.

Har ni några synpunkter ber vi er vända er till Helpdesken. Inget är för stort eller smått att ta med vår helpdesk.

mvh/ Smygarn

(obs säg inget till Steffo, jag smög ut under en rökpaus, trots att jag inte röker för att knåpa ihop detta. Allt för läsaren och det där…)

– SMYGARN!
– Kommer chefen
– BOSS HAR JAG SAGT ATT DU SKA KALLA MIG
– Boss menar jag ju. Förlåt mig Che…Bossen
– OK. Hörru den här Autoektomathistorien, är den verkligen…

4 Replies to “Inventering”

  1. MEN WTF!!!

    Här kommer jag in och ska eftermiddagsglida på min FÖREDETTA favvoblogg och vad ser jag?!? En jävla hänvisning till mig som att jag skulle vara nåt sorts jävla SERVICECENTER för allehanda klagomål!

    En sak ska du ha jävligt klart för dig Steffo: Det är bara jag som får vara på dåligt humör och det är bara du som får klaga!!

    👿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *